Την δεύτερη θέση πήραν οι Νέοι του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης στο Santa Claus cup
Την δεύτερη θέση πήραν οι Νέοι του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης στο Santa Claus cup


Πρόκειται για μια ομάδα η οποία δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο. Εκτός από λίγους παλιούς τα περισσότερα παιδιά είναι νέα στον Απόλλωνα.
Το ίδιο και ο προπονητής Γρηγόρης Ροπόκης. Κατάφερε όμως με πολύ δουλειά, μέσα σε τέσσερις μήνες να δημιουργήσει μια φανταστική παρέα, η οποία με την πάροδο του καιρού έδεσε σαν πραγματική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, αναπτύσσοντας μόνο το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας μεταξύ των παιδιών.
Αυτό φάνηκε στο SANTA CLUS CUP το οποίο διοργανώθηκε στο Σοφικό, από 3 – 5 Ιανουαρίου 2017. Τα παιδιά γνωρίστηκαν καλύτερα, απέκτησαν περισσότερο δέσιμο μεταξύ τους, και παρά τις απουσίες που υπήρξαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αποκομίζοντας μόνο θετικά στοιχεία με την λήξη του τουρνουά.
Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα εφήβων του Χαλκηδονικού η ομάδα κέρδισε με σκορ 1 – 0.
Την επόμενη ημέρα αντιμετώπισε την ομάδα του Σοφικού, την οποία συνέτριψε με σκορ 5 – 0. Εδώ να σημειωθεί ότι η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έκανε περισσότερο κατοχή της μπάλας παρά κοίταζε να διευρύνει το σκορ κατόπιν οδηγιών του προπονητή.
Στον τελικό έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα Κ – 16 του Πανιωνίου. Το τελικό σκορ 2 – 1 υπέρ των κυανέρυθρων έδωσε την πρώτη θέση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον τελικό με τον Πανιώνιο τρία παιδιά αγωνίστηκαν με πυρετό, χωρίς όμως αυτό να φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


 Φωτογράφιση: Παρασκευάς Δημητρακόπουλος

 apollongs.gr

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template