Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Συνέντευξη του προέδρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 
Π. Καταβέλου στο δημοσιογράφο της ΕΡΤ SPOR 
Βασίλη Μότση, έξω από το κλειστό του Γ. Καμάρας.

 

Ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Στέφανος Ιντζόγλου.


Την Κυριακή το πρωί 19/2/2017 στις 11:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, έγινε η καθιερωμένη ετήσια εορταστική κοπή πίτας του Συλλόγου.

Συμμετείχαν πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων γονείς, αθλητές, φίλοι, μέλη, επίσημοι και  πάρα πολλοί παλαίμαχοι.
Μεταξύ των επισήμων προσκεκλημένων παραυρέθηκαν οι Γεώργιος Μαυρωτάς (βουλευτής), Βούλτεψη Σοφία (βουλευτής), Πουλάκης Κώστας (Γ.Γ. ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ), ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ (Λαϊκή Συσπείρωση) ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ (Ένωση Σμυρναίων), Μπόμης Ανδρέας (Δημοσιογράφος), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΦΙΛΗΜΩΝ (ΟΠΑΝΔΑ), ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝ. (Πρόεδρος Ε΄Διαμερίσματος), ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ ΝΩΝΤΑΣ (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθήνας), ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΔΗΜ. (Ειδικός Γραμματέας ΕΣΠΑΑΑ.
Από τον Σύλλογο ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, Μαστρακούλης Β., Παπάζογλου Σ., Κορωνάρχης, Βερτσώνης Κ., Δοντάς Γ., Συμιγδαλάς Ν. κ. ά.                                                         
ΟΙ παλαιοί πρόεδροι του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΑΜΑΡΑΣ ΑΡ.


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Στέφανος Ιντζόγλου, κάλεσε τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης να απευθύνει μήνυμα στους προσκεκλημένους.


Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης,
 απευθύνει μήνυμα στους προσκεκλημένους.

Το μήνυμα του προέδρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Π. Καταβέλου:

Στο τέλος της άνοιξης του 2015 προέκυψε από τις εκλογές το Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω και του οποίου η θητεία λήγει σε λίγους μήνες.
Εξ’ αρχής τέθηκαν τα όρια εντός των οποίων θα μπορούσαμε να κινηθούμε καθώς και οι στόχοι για τους οποίους θα προσπαθούσαμε.
Έτσι λοιπόν:
α) Στον τομέα των Ακαδημιών του Συλλόγου μας ( Ποδόσφαιρο – Basket – Volley & Κολύμβηση υδατοσφαίριση) πετύχαμε τον στόχο μας και έχουμε περισσότερα από 900 παιδιά όλων των ηλικιών. Αυτό, πιστεύουμε ότι είναι το σπουδαιότερο επίτευγμα μας, γιατί κάθε παιδί που ασχολείται με τον αθλητισμό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί αύριο σε ένα υγιώς σκεπτόμενο και συλλογικά αγωνιζόμενο πολίτη. Το επίτευγμα μας αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν σκεφτεί κανείς την πισώπλατη μαχαιριά που δεχθήκαμε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ, τις δύσκολίες που εντιμετωπίσαμε και στις οποίες αντιδράσαμε με δύναμη ψυχής και αποφασιστικότητα. Τελικά η ηθική δικαίωση του αγώνα μας ήρθε από σας, αγαπητοί γονείς. Εμπιστευθήκατε 330 νεαρούς ποδοσφαιριστές στο χέρια μας και στο ιστορικό γήπεδό μας, του οποίου τον αγωνιστικό χώρο, με αβάσταχτη οικονομική θυσία, ανακαινίσαμε και συντηρούμε. Από τα βάθη της ψυχής μας σας ευχαριστούμε.
β) Στο τμήμα Basket η Ανδρική ομάδα, παρ’ ότι νεοφώτιστη στη Γ΄Εθνική και με μέτρια οικονομικά μέσα κατέκτησε το πρωτάθλημα και ήδη αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική Κατηγορία. Το τμήμα Νέων του Basket ακολουθεί μια τροχιά απόλυτα εντός του σχεδιασμού στην κατηγορία του, όπου αντιμετωπίζει πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Στόχος μοναδικός και απόλυτος είναι η ανάδειξη παικτών που θα αγωνιστούν στο μέλλον στην ανδρική ομάδα.
γ) Το τμήμα Volley ανδρών κληρώθηκε σε όμιλο όπου, δυστυχώς υπήρχαν 4 ομάδες με πολύ μεγάλη οικονομική άνεση έτσι ώστε η κατάκτηση της 5ης θέσης να θεωρείται τελικά επίτευξη του στόχου μας. Φέτος, ενισχυμένοι με σπουδαίο προπονητή και καλούς παίκτες, στοχεύουμε στην είσοδό μας στα play – off. Η γυναικεία ομάδα Volley κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας της, αγωνίζεται φέτος στην Τοπική Κατηγορία Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και στόχος μας είναι ο προβιβασμός της στην ανώτερη κατηγορία.
δ) Το τμήμα υδατοσφαίρισης έφτασε μία ανάσα από την άνοδο στη μεγαλύτερη Κατηγορία του αθλήματος, την Α1, στόχο που θα προσπαθήσει να επιτύχει αυτή τη χρονιά Οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ προπονητών, γυμναστών, αθλητών, εφόρων, της απολλωνιστικής οικογένειας Αφρουδάκη και ενός σημαντικού Απολλωνιστή που βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στηρίζει έμπρακτα, φαίνεται ότι θα αποβεί καθαριστικός παράγοντας για την πορεία της ομα΄δας και θα μας κάνει να χαμογελάσουμε στο τέλος. Οι ακαδημίες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης κέρδισαν, μέσα σε δύο χρόνια, την εμπιστοσύνη των οικογενειών 100 αγοριών και κοριτσιών.
Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος μας παραχώρησε το Σαράφειο Κολυμβητήριο ως αγωνιστική έδρα της ομάδας μας και το κολυμβητήριο της Γκράβας για τις προπονήσεις των ακαδημιών κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, οι οποίες, ας σημειωθεί, μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας, έφτασαν να αριθμούν  120 παιδιά.
Με μεγάλη χαρά, τέλος, σας ανακοινώνω ότι  χάρη στη γενναία οικονομική στήριξη του μεγάλου φίλου μας και γνήσιου απολλωνιστή Σταμάτη Βελλή, ξεκίνησαν και συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής κολυμβητηρίου στον χώρο κάτω από τη νότια κερκίδα  του γηπέδου μας, κατάλληλου για εκμάθηση και προπονήσεις κολύμβησης κυρίως μικρών παιδιών, ώστε ακόμα περισσότεροι γονείς, κηδεμόνες και παιδιά να γνωρίσουν την οικογένεια του ιστορικού Συλλόγου μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το έργο αυτό θα είναι η σπουδαιότερη παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
Τέλος, επειδή ποτέ, δεν πάψαμε να ενδιαφερόμαστε γενικότερα για τη μόρφωση και την κατάρτιση των παιδιών μας, επιδιώξαμε και πετύχαμε τη χορήγηση διετούς υποτροφίας σε τρείς αθλητές του Συλλόγου μας καθώς και έκπτωση 40% στα δίδακτρα κάθε αθλητή .. για φοίτηση στα Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ. Αυτά, βέβαια, χάρη στην ευγενή προσφορά του κυρίου Σοφοκλή Ξυνή, ο οποίος, μάλιστα παρευρίσκεται, σήμερα, ανάμεσά μας και τον οποίο, και από τη θέση αυτή, ευχαριστούμε θερμότατα.

Οι  Συνεργάτες μου κι εγώ, πιστεύοντας ότι ο Σύλλογος βαδίζει οργανωμένα και προγραμματισμένα, διατηρούμε την πίστη ότι και φέτος θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη ακόμα πιο πολλών παιδιών καθώς και των κηδεμόνων τους και ότι θα γιορτάσουμε όχι μία αλλά περισσότερες επιτυχίες και έτσι θα φθάσουμε το Σύλλογο μας, τον Ιστορικό «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», εκεί που του αξίζει.
Με θερμές ευχές για
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις.
Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον Αθλητισμό και στον Απόλλωνα Σμύρνης οι:
1) Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών Πρωταθλήτρια ΕΣΠΑΑΑ 2, με προπονητή τον Παύλο Μαναριώτη.
2) Η ομάδα Μπάσκετ Ανδρών Πρωταθλήτρια Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2015-2016 με προπονητή τον Δημ. Χουχουλή και Βοηθό τον Π. Χατζή.

3) Η ομάδα Μπάσκετ ΠΡΟΜΙΝΙ 2015 – 2016 με προπονητές τους Γκινούτση Διονύση, Σιώμο Σταύρο και Παπουτσή Νίκο.

4)  ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
 Φωτογράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template