ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, απαντά στην ηλεκτρονική σελίδα Planetapollon διαχείρισης κ. Τάσου Νικητόπουλου, για τη δημοσίευση επιστολής μέλους του Γ.Σ. κ. Καλλιγέρη Δημ., με τον τίτλο «Ζήτημα έγγραφής νέων μελών στον Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης».


Σε σχέση με την καταγγελία που διατυπώθηκε ενυπόγραφα από τον κ. Δημήτριο Καλλιγέρη την 6η Φεβρουαρίου 2017 στο ηλεκτρονικό μέσο το οποίο διαχειρίζεστε, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Ο κ. Καλλιγέρης Δημήτριος του Ελευθερίου, με λοιπά στοιχεία τα οποία είναι στη διάθεση της γραμματείας του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, πράγματι την περίοδο του Αυγούστου 2016 ζήτησε την συνδρομή του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Καταβέλου Παναγιώτη και του μέλους του Δ.Σ. κ. Αθανασέκου Δημητρίου με σκοπό την εγγραφή του ως μέλους του Γ.Σ.
Επισημαίνεται, ότι ο νόμιμος τρόπος εγγραφής μέλους, είναι η ενυπόγραφη αίτηση με τα στοιχεία του και τρία μέλη του Συλλόγου να τον προτείνουν ενυπογράφως.

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. το οποίο έλαβε χώρα την 24η Αυγούστου 2016 μία εβδομάδα μετά από το γεγονός -όπως από τα πρακτικά της 11ης Συνεδριάσεως προκύπτει ότι η αίτηση του αναφερομένου έγινε δεκτή αφού υποστηρίχθηκε ενυπογράφως από τα ανωτέρω μέλη του Δ.Σ. με τη συνδρομή και υποστήριξη ως τρίτου μέλους του κ. Κοτσιφάκου Ιωάννη.
Από το διάστημα εκείνο και μέχρι σήμερα ο καταγγέλων μέσω της ηλεκτρονικής σας σελίδας είναι μέλος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και φυσικά εναπόκειται εις τον ίδιο να φροντίσει να ενημερωθεί οικονομικά έναντι των υποχρεώσεων που απορρέουν από την εγγραφή του και τις αντίστοιχες συνδρομές.
Από το διάστημα εκείνο μέχρι σήμερα ο κ. Καλλιγέρης Δημήτριος δεν έχει επικοινωνήσει είτε με τα μέλη του Δ.Σ. τα οποία υποστήριξαν την εγγραφή του, είτε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ για το ίδιο, ή άλλο λόγο.

Περαιτέρω, σχολιάζοντας την καταγγελία την οποία συντάξατε και δημοσιεύσατε χωρίς να ενημερωθείτε σχετικώς είτε από τα δύο υποστηρίζοντα μέλη του Δ.Σ, τους οποίους υποθέτουμε ότι γνωρίζετε, είτε από την Γραμματεία του Συλλόγου που επίσης υποθέτουμε ότι γνωρίζετε πως και πότε λειτουργεί, δημοσιεύσατε αυτήν την “καταγγελία” σας κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας. Δεν αντιλαμβανόμαστε τί ακριβώς εξυπηρετεί μία τέτοια απρεπής δημοσίευση επιστολή σας σε καιρούς ύφεσης των όποιων αντιπαραθέσεων, καθώς το σύνολο των Απολλωνιστών υποστηρίζει την καλή πορεία της ομάδος ποδοσφαίρου και των αντιστοίχων τμημάτων του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, προσπαθώντας να εκπληρώσει τους στόχους της οικογένειας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Από το Δ.Σ.
του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template