ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ Α2 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ


http://www.pisina.net/

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 

ΣΤΗΝ Α2 ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

 
Η Α2 των ανδρών παρουσιάζει και φέτος πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο τρόπος διεξαγωγής είναι καλύτερος από πέρυσι, και οι ομάδες πλέον συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα που κρατάει πολύ και δίνει την δυνατότητα να αγωνίζονται και πολλοί νεαροί παίκτες.
Η μάχη στους σκόρερς έχει φουντώσει για τα καλά και στους 2 ομίλους.
Στον πρώτο όμιλο, υπάρχει συνωστισμός στις πρώτες θέσεις. Προηγείται ο Γιώργος Παπαδόπουλος του Απόλλωνα Σμύρνης με 21 γκολ και ακολουθούν οι Κατσουλάκης και Χαριτάκης των Χανίων με 20, οι Μαυρωτάς και Δερμιτζάκης του Απόλλωνα Σμύρνης με 18, όπως και ο Κλήμος του ΟΦΗ, που όμως έχει να παίξει ακόμα ένα ματς, αυτό που είχε αναβληθεί για την 1η αγωνιστική (ΟΦΗ-Νηρέας Χαλανδρίου).
Στον δεύτερο όμιλο επίσης γίνεται μάχη, αλλά ανάμεσα σε λιγότερους παίκτες. Προηγείται ο Τσακιράκης του νηρέα Γέρακα με 27 και ακολουθούν οι Πισσίας της Νίκης Βόλου με 26, Κόχειλας του Χαιδαρίου με 23, Δ. Κοντονής της Ηλιούπολης με 21, Γρ. Παπαδόπουλος του Νηρέα Γέρακα με 19 και στεργίου του ΟΥΚ με 18.
Στον 1ο όμιλο έχουν σκοράρει συνολικά 90 παίκτες. Από αυτούς, μόνο 2 έχουν πετύχει γκολ σε όλα τα ματς. Πρόκειται για τον Κατσουλάκη και τον Κλήμο.
Στον 2ο όμιλο έχουν σκοράρει 81 παίκτες. 3 είναι αυτοί που έχουν σκοράρει σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα. Πρόκειται για τον Πισσία, τον Δ. Κοντονή και τον Γρ. Παπαδόπουλο.
Συνολικά, μέχρι την 9η αγωνιστική, έχουν μπει 554 γκολ στον 1ο όμιλο και 531 στον 2ο. Αυτό σημαίνει ότι στον πρώτο όμιλο οι ομάδες σκοράρουν συνολικά σε κάθε ματς 15,4 γκολ και στον 2ο όμιλο 14,75.
Η ομάδα με τους περισσότερους σκόρερς στον 1ο όμιλο είναι το Περιστέρι (13) και ακολουθούν: Ιωνικός, Ηλυσιακός και Ρέθυμνο από 12, ΟΦΗ 11, Απόλλων Σμύρνης, Νηρέας Χαλανδρίου και Χανιά 10.
Στον 2ο όμιλο: Νηρέας Γέρακα και Μίλων 12, Ηλιούπολη και Χαιδάρι 11, Χαλκίδα, Νίκη Βόλου και ΝΕΠ 9 και ΟΥΚ 8.

Στους παρακάτω 2 πίνακες φαίνονται οι πρώτοι σκόρερς σε κάθε όμιλο

ΣΚΟΡΕΡΣ Α2 2017ΣΚΟΡΕΡΣ Α2 2017
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template