Η ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ Στα ύψη βρίσκεται απο χθές το βράδυ η γυναικεία ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Η δεύτερη στη σειρά νίκη με σκόρ 3-1 απέναντι στη ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, έδωσε την άνοδο στα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη στην Β' Εθνική κατηγορία!Η ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ

Στα ύψη βρίσκεται απο χθές το βράδυ η γυναικεία ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Η δεύτερη στη σειρά νίκη με σκόρ 3-1 απέναντι στη ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, έδωσε την άνοδο στα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη στην Β' Εθνική κατηγορία!

Τα σετ 25-21, 25-23, 22-25 και 25-20 δεν αφήνουν καμμιά αμφιβολία για τη μάχη που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Απριλίου στο κλειστό της Ριζούπολης. Απέναντι σε ένα ικανώτατο αντίπαλο που έπαιξε με δύναμη και αυταπάρνηση, η Ελαφρά Ταξιαρχία κατέκτησε μια πολύτιμη άνοδο, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος και απέδειξε οτι δίκαια ήταν το φαβορί απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!
Γιατί είναι αλήθεια οτι στο κλειστό της Ριζούπολης παίχτηκε εξαιρετικό βόλεϊ, που καθήλωσε τους τυχερούς θεατές που το παρακολούθησαν, δικαιώνοντας όλους όσους πιστεύουν οτι αυτή η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ο χθεσινός αντίπαλος της δικαιούνται να παίξουν σε πολύ υψηλότερη κατηγορία!

Η Αργυρώ Θεολόγου ήταν το κλειδί της μεγάλης νίκης των κοριτσιών του Παυλου Μαναριώτη με την Ακριβή Μαναριώτη και την Εύα Λαλιώτη να κλέβουν την παράσταση!
Δεν είναι δυνατό μία ομάδα με τόσο επιθετικό πλουραλισμό σαν τον χθεσινό Απόλλωνα να την κερδίσεις. Γιατί όσο και να προσπαθήσεις όπου και να φυλάξεις, είναι πολλές οι επιλογές και τα όπλα. Αν προσέξεις το κέντρο, θά έρθει η Λαλιώτη με την Θεολόγου και την Αργυρού, άν αποκλίνεις στα άκρα θα έρθει η Καραβανα και η Βλαβιανού...

Πως να αντιμετωπίσεις τον χθεσινό Απόλλωνα με την Παπαπάνου και την Μαυροειδοπούλου στο λίμπερο να πιάνουν ψηλά ποσοστά υποδοχής...την ίδια στιγμή που το 'συγκρότημα' των Basso Rango επι δύο και πλέον ώρες λειτουργεί καταλυτικά απο την εξέδρα στην ψυχολογία της ομάδας μας. Είναι τέτοια η φόρτιση και η ψυχολογία που ο ρυθμός των τραγουδιών σε συνεπαίρνει και χαίρεσαι να βλέπεις τα μπλε κορίτσια να παίζουν χτυπώντας παλαμάκια στο ρυθμό των συνθημάτων της εξέδρας!

Μιάς ανεπανάληπτης εξέδρας που έχει πιά κάθε λόγο να πανηγυρίζει καθώς τα κορίτσια που μπιζάρει είναι πλέον μέλη αυτής της οικογένειας της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Με αρχηγό την Εύα που ξέρει να παθιάζεται ξέροντας πιά τι σημαίνει για την ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού η λέξη'' ΑΠΟΛΛΩΝ'

Ενα παιχνίδι που τελείωσε σε μιά μεγάλη αγκαλιά με τις μπλε αμαζόνες να αγκαλιάζουν τη Χριστίνα Παπαμιχάλη και την αρχηγό μας Γεωργία Μόκα που χθές παρακολούθησαν το παιχνίδι χειριζόμενες το ..scoreboard. Η Μαργαρίτα Κελεπούρη, η Κυβέλη Βλαβιανού, ή Ελένη Παπουτσή και η Ιωάννα Παλαδά συμπλήρωσαν το παζλ των νικητών και συμμετείχαν στην πιό όμορφη ιστορία του γυναικείου βόλεϊ στον Απόλλωνα!

Η Διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής μας Παύλος Μαναριώτης έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται τη χαρά της επιτυχίας, γιατί οργάνωσαν, καθοδήγησαν αλλά προ πάντων λάτρεψαν αυτά τα χρυσά κορίτσια.

Ετσι προχωρούν και χτίζονται οι μεγάλες ομάδες!!!


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template