Βράβευση της ομάδας των Παμπαίδων 1 του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, για την κατάκτηση της Α΄ θέσης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ ΑθηνώνΒράβευση της ομάδας των Παμπαίδων 1 του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, για την κατάκτηση της Α΄ θέσης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ ΑθηνώνΣε μια όμορφη πανηγυρική και οικογενειακή ατμόσφαιρα, έγινε σήμερα το πρωϊ, η βράβευση της ομάδας των Παμπαίδων 1 του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, για την κατάκτηση της Α΄ θέσης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ Αθηνών.
Την απονομή του Κυπέλλου, έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κώστας Ποζαπαλίδης, ενώ τα μετάλλια απένειμε ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Κανελλάκης.
Πριν την έναρξη της εορτής μίλησε στους μικρούς άσσους του Απόλλωνα ο πρόεδρος του Γ.Σ. Παναγιάτης Καταβέλος, ευχόμενος και καλή πρόοδο στη μαθητική τους ζωή.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Βασίλης Μαστρακούλης, οι προπονητές Θ. Αθανασόπουλος Γ. Παπαγιάννης και μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν και πολλοί γονείς, οι οποίοι έμειναν κατενθουσιασμένοι.
Η όμορφη αυτή εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά αναψυκτικών και πίτσας από μέρους του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template