ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                 
  Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                                                                                  2 Ιουνίου 2017

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ συγχαίρει την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κ. κ. Έκτορα και Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και όσους ακόμα συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία ανόδου της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στη Super League.
Η Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 είναι μια σημαντική μέρα που θα γιορταστεί δεόντως από όλους τους Απολλωνιστές. Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει όλους τους Απολλωνιστές ενωμένους και να σηματοδοτήσει την αγαστή συνεργασία της ΠΑΕ, του Γυμναστικού Συλλόγου, των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών μας, των οργανωμένων και μη φιλάθλων, όπως ταιριάζει σε ένα σύλλογο τριών αιώνων.
Λάθη του παρελθόντος δεν πρέπει να επαναληφθούν και ο καθένας πρέπει να παίξει το ρόλο που του αντιστοιχεί. Με γρήγορες, ουσιαστικές συζητήσεις και με αμοιβαίες υποχωρήσεις πρέπει να λυθούν όλες οι εκκρεμότητες ούτως ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος που είναι πολύ περιορισμένος μέχρι την έναρξη της νέας περιόδου. Το στάδιο Ριζουπόλεως  πρέπει να είναι η καρδιά όλων των Απολλωνιστών όπως υπήρξε από την ίδρυση του.
Ευχόμεθα καλή επιτυχία, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ τη νέα περίοδο ενωμένος να πρωταγωνιστήσει στη φυσική του θέση που είναι η Super League.

Δια το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βασίλης Μαστρακούλης
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template