Η ΚΟΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ…Η ΚΟΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ…Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε την μη τήρηση των αποφάσεων και την καταπάτηση των διατάξεων της Ειδικής Προκήρυξης Αγώνων Υδατοσφαίρισης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 2/6, η ΚΟΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων για την α΄ φάση των play offs, σύμφωνα με το οποίο οι αγώνες του Β΄ Ομίλου, που συμμετέχει η ομάδα μας θα διεξαχθούν το τριήμερο 9 – 11/6 στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ, οι αγώνες του Β΄ Ομίλου θα γίνουν 16 – 18/6 στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Από τα πιο πάνω είναι φανερό ότι η ΚΟΕ δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα, ενημερώνοντας τουλάχιστον έγκαιρα τα σωματεία για το σκεπτικό αυτής της απόφασης, με την οποία καταπατά την Ειδική Προκήρυξη, όπου ρητά αναφέρεται ότι όλοι οι αγώνες της Α΄ φάσης των play offs πρέπει να διεξαχθούν 16 – 18/6.

Επίσης, πέρα από το τυπικό, με την απόφαση αυτή διαγράφεται κάθε έννοια ισονομίας στους αγωνιστικούς χώρους γιατί ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει οι ομάδες του ενός ομίλου, να γνωρίζουν τα αποτελέσματα και την βαθμολογία του άλλου ομίλου και μάλιστα μια εβδομάδα νωρίτερα…..

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ μετά αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη κατάθεσε έγγραφη διαμαρτυρία – ένσταση προς το ΔΣ της ΚΟΕ και αναμένει την επίσημη τοποθέτηση του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ Β΄ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΕ :


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/6/17

20.00   ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
21.00   ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΟΦΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/6

19.00   ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΦΗ
20.00   ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/6

11.00   ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
12.00   ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ – ΟΦΗ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1
ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ «ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ»

Από Σπύρο Μίντζη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template