ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΓΎΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ (Κ15) & ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (Κ13) ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΓΎΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ (Κ15) & ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (Κ13)
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ένα ταξίδι αξέχαστο ήταν αυτό που έζησαν οι αθλητές της ομάδας του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» στο Βελιγράδι. Με αρχηγούς αποστολής τον έφορο του Ποδοσφαίρου  κ. Γ. Κανελλάκη και τον προπονητή των τμημάτων κ. Αθ. Αθανασόπουλο. Οι αθλητές πέραν των αγωνιστικών εμπειριών, συνδύασαν και τη  διασκέδαση σε μέρη φανταστικά όπου και ξεναγήθηκαν αυτές τις 5 μέρες της διαμονής τους στην πρωτεύουσα της Σερβίας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα 2 τμήματα έδωσαν από 3 φιλικά με τις αντίστοιχες ηλικίες του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, της ΠΑΡΤΙΖΑΝ και της VOZDOVAC. Η παρουσία των αθλητών ήταν άκρως ανταγωνιστική, τα συμπεράσματα απολύτως θετικά και το όφελος των παιδιών τεράστια από την συμμετοχή τους σε αγώνες με ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Εδώ πρέπει να τονιστεί πως η  καλή παρουσία των αθλητών του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» σε αυτά τα παιχνίδια, ήταν αυτή που έδωσε το κίνητρο και σε κάποιες άλλες ομάδες της πόλης του ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ να ζητήσουν φιλικό παιχνίδι, πράγμα που τελικώς δεν κατέστη εφικτό από τους υπεύθυνους αποστολής, διότι το πρόγραμμα της ομάδας ήταν πολύ πιεσμένο. Εξάλλου, το  ταξίδι, αυτό δεν έγινε μόνο για αγωνιστικούς λόγους.


Πιο αναλυτικά το 1ο  φιλικό διεξήχθη στο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, ακριβώς δίπλα από το στάδιο της ομάδας. Οι Προπαίδες (Κ13) του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ επικράτησαν με σκορ 2 – 1, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ οι Παίδες (Κ15) ηττήθηκαν με σκορ 3 – 1.
Το 2ο φιλικό διεξήχθη στο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ. Οι Προπαίδες (Κ13) ηττήθηκαν με σκορ 3 – 0 από μια ομάδα που χαιρόσουν να την βλέπεις, ενώ οι Παίδες (Κ15) λύγισαν στο τέλος και γνώρισαν την ήττα με σκορ 1 – 0, σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο τέλος του αγώνα το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΡΤΙΖΑΝ έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κ. Αθ. Αθανασόπουλο και τον έφορο κ. Γ. Κανελλάκη για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και για το ήθος που επέδειξαν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο.


Τέλος το 3ο φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ VOZDOVAC. Ένα γήπεδο που είναι αλλιώς να περιγράφεται και αλλιώς να το βλέπεις. Χτισμένο πάνω στην οροφή ενός εμπορικού κέντρου (MALL), με όλες τις κερκίδες σκεπαστές, γήπεδο που θα το ζήλευαν πολλές ομάδες της Ευρώπης.


Σε αυτό το φιλικό λοιπόν οι Προπαίδες (Κ13) του κ. Θ. Αθανασόπουλου νίκησαν 1 – 0 της ομάδας της  NOZDOVAC. Δείχνοντας για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο με 2 νίκες σε 3 παιχνίδια με ομάδες μεγαθήρια, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο έδειξαν την βελτίωση που έχουν και το επίπεδο που μπορούν να ανταγωνιστούν


Οι  Παίδες (Κ15), επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς των 2 προηγούμενων αγώνων (αγωνίστηκαν με μόλις 12 παίχτες), δεν άντεξαν και παρότι ήταν ανταγωνιστικοί έχασαν με σκορ 3 – 0 από την αντίστοιχη ομάδα της VOZDOVAC μία ομάδα πολύ δυνατή. 


Ανάμεσα στους φιλικούς αγώνες τα παιδιά του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ξεναγηθούν στην πανέμορφη και καταπράσινη πόλη του Βελιγραδίου. Επισκέφθηκαν 2 φορές το ADA CIGANLIGA, μία τεχνητή λίμνη από τα νερά του Δούναβη όπου σε αυτήν έκαναν μπάνιο, θαλάσσιο ποδήλατο, αλλά και μια όμορφη βόλτα με ποδήλατα στο πάρκο γύρω από την λίμνη. Επίσης ξεναγήθηκαν στο Κάστρο του Βελιγραδίου (KALEMEGDAN) όπου φυλακίστηκε και δολοφονήθηκε ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και περπάτησαν στον πιο εμπορικό πεζόδρομο της πόλης KNEZ MIHAILOVA. Το γεμάτο δράση και ευχαρίστηση ταξίδι συνεχίστηκε με την επίσκεψη στον Ιερό ναό του ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ στο Βελιγράδι, η μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία των Βαλκανίων και μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου. Το πρόγραμμα είχε επίσης επίσκεψη στο Εμπορικό Κέντρο (MALL) του Βελιγραδίου, εκεί οι αθλητές της ομάδας ψώνισαν ότι ήθελαν και πήραν επίσης αναμνηστικά ενθύμια από αυτό το ταξίδι τους. Βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείπει η βόλτα στον Δούναβη, εκεί όπου τα παιδιά περπάτησαν στις όχθες του ποταμού, έκαναν άλλη μια βόλτα με ποδήλατο και διασκέδασαν στο λούνα πάρκ που βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι. Ποιο παιδιά και από παιδιά σε όλες τις στιγμές διασκέδασης οι δύο υπεύθυνοι της αποστολής.


Τέλος, πριν από τα φιλικά που έπαιξαν, η αποστολή του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» γνώρισε από κοντά το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, τα αποδυτήρια, την αίθουσα τύπου καθώς και το μουσείο της ομάδας, ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Παρτιζάν, καθώς επίσης και στο γήπεδο της  VOZDOVAC και στα MALL που υπήρχαν κάτω από αυτό.
Στην επιστροφή της ομάδας στην Ριζούπολη τα παιδιά δέχθηκαν συγχαρητήρια του κ. Γ. Κανελλάκη και του προπονητή τους κ. Θ. Αθανασόπουλο, για την άψογη συμπεριφορά τους τόσο στην διαμονή τους στο ξενοδοχείο όσο και σε όλες τις επισκέψεις στην πόλη του ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, καθώς και για την άριστη εικόνα που έβγαλαν μέσα στα γήπεδα. Για την απόλυτη επιτυχία της εκδρομής και για την άψογη συμπεριφορά των παιδιών εκτός από τους 2 υπεύθυνους αποστολής πολύτιμη ήταν και η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ των γονιών που ακολούθησαν την αποστολή καθώς και των 3 συνοδών που διοργάνωσαν αυτό το υπέροχο ταξίδι.  
ΤΕΤΟΙΟΥ είδους εκδρομές γεμίζουν με χαρά και πολλές εμπειρίες τα παιδιά και τους δίνουν την δυνατότητα και την αυτοεκτίμηση που απαιτείται για να ανέβουν σε υψηλότερα αγωνιστικά επίπεδα.
Στην αποστολή της ομάδας του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» στο Βελιγράδι συμμετείχαν οι:
Έφορος Ποδοσφαίρου: Γεώργιος Κανελλάκης
Προπονητής Κ15 και Κ13: Αθανασόπουλος Θανάσης
Παίδες (Κ15): Ξάφης, Πότκα, Κεφαλάς, Μαυρίδης, Τσούμπας, Κοκκόλης, Κορφιάτης, Χασκής, Κουρμπέλης, Νόκα, Έξαρχος, Νικολάου, Τουλουπίδης, Αράπη, Ζερβόπουλος, Κελέμης.
Προπαίδες (Κ13): Νάκου, Αποστολόπουλος, Απέργης, Ανιτσετέι, Κέκκας, Μανδαλιανός, Μπούσι, Παλιουδάκης, Σκόπης, Τσίκας, Τράμπας, Ψαρρός, Τσακλάνος, Πατσούρης, Στάφα,
Γκιόκας, Τσαλέρας.

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template