ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί τον αθλητή ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας.
Ο Κώστας ντύθηκε στα μπλε την περίοδο του 2010 και έκτοτε πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής των Ακαδημιών και των Κορασίδων - Παγκορασίδων της Ομάδας μας. Η προσφορά του υπήρξε μεγάλη και η προσωπικότητα του σημαντική στη συνεργασία μας.
Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στον Κώστα Γεωργίου καλή επιτυχία στην νέα του προσπάθεια και τονίζει ότι οι πόρτες του Απόλλωνα θα παραμένουν ανοικτές για κάθε περίπτωση που θα επιλέξει την επιστροφή του! Οι αθλητές - προπονητές με τα προσόντα και το ήθος του Κώστα Γεωργίου, αποτελούν προϋπόθεση επιδίωξης συνεργασίας για τον Γ.Σ Απόλλωνα Σμύρνης.


ΜΙΜΗΣ ΣΑΣΑΤΗ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί τον αθλητή ΜΙΜΗ ΣΑΣΑΤΗ για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα που επέλεξε να αγωνιστεί.
Ο Μίμης υπήρξε παράδειγμα αθλητού στην ομάδα μας και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι για πάντα ανοικτές, εάν στο μέλλον επιθυμήσει οποιαδήποτε συνεργασία μαζί μας!


ΑΤΑΜ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί τον αθλητή ΑΤΑΜ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ για την προσφορά του στην ομάδα μας την τελευταία περίοδο και του εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα που επέλεξε να αγωνιστεί.
Ο Άταμ που επέλεξε να υποστηρίξει καλύτερα την επαγγελματική του καριέρα καθώς είναι και άριστος μουσικός, έναντι του βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας, όποια στιγμή το επιθυμήσει!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ 

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ για την προσφορά της στην ομάδα μας και της εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα που διάλεξε να συνεχίσει!

 ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ 

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί την ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ για την προσφορά της στις δύο συνεχόμενες ανόδους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.
Ευχόμαστε στην Ελεάννα καλή επιτυχία στην ομάδα που διάλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται!

apollongs.gr


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template