ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΓΣ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ  ΓΣ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ


Η ΕΥΑ ΛΑΛΙΩΤΗ στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του δελτίου της ΕΥΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗ με ελεύθερη μεταγραφή. Η διαγώνια μας, που συνέβαλε καθοριστικά στις δύο συνεχόμενες ανόδους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του Απόλλωνα.
Αθλήτρια με ικανότητες και πείσμα η Εύα, θα αποτελέσει και φέτος την δύναμη κρούσης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην νέα προσπάθεια μας στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί θερμά την ΑΕ  ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ για την συνεργασία της.


Από τον ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την μεταγραφή της αθλήτριας Τσιουτσιούλη Ευαγγελίας για την ομάδα των γυναικών στη νέα περίοδο.
Η Ευαγγελία που γεννήθηκε το 1998 στην Κατερίνη έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται ως πασαδόρος. Είναι ένα ελπιδοφόρο νέο κορίτσι με θητεία στα αναπτυξιακά τμήματα του Πιερικού, συμμετοχές στα κλιμάκια Εθνικών Ομάδων Κορασίδων, συμμετοχές με επιτυχία στο Beach Volley και στην ομάδα γυναικών του Αρχέλαου Κατερίνης.  
Θα μετεγκατασταθεί στην Αθήνα λόγω σπουδών και θα υποστηρίξει μαζί με την Ακριβή Μαναριώτη την θέση της πασαδόρου στην προσπάθεια των κοριτσιών μας στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει την Ευαγγελία και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.


KΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ και ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία με τους αθλητές ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ ΤΑΣΟ και ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΗ.
Ο Τάσος Κουτσομύτης είναι ένα από τα νέα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ, γεννήθηκε το 1998 και αγωνίζεται ως ακραίος/διαγώνιος (ύψος 1,90). Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το 2009 από το Κολλέγιο Αθηνών και υπήρξε βασικός συντελεστής της περσινής ανόδου της ομάδας του ΣΑΚΑ. Είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Βασίλης Κατσακούλας έχει γεννηθεί το 1988 και την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον ΑΣ Ιωνικό Ν.Φ ως ακραίος. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού το 2004 και έπαιξε στις ομάδες της Πετρούπολης, των Ναυπηγείων και του Περιστερίου. Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και συμμετέχει στην Ομάδα της Αστυνομίας.
Ο Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης καλωσορίζει τους αθλητές και τους εύχεται μία χρονιά με υγεία και επιτυχίες.


Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΕΛΟΥΔΗΣ στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Σπύρου Βελούδη για την νέα περίοδο.
Ο Σπύρος αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο, γεννήθηκε το 1997 και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ το 2009 στο ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ όπου και ανήκει. 
Αγωνίστηκε επίσης στον Φοίνικα Σύρου, τον Πανερυθραϊκό και την Κηφισιά. Πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα U22, καθώς θεωρείται ιδιαίτερο ταλέντο στο Ελληνικό βόλεϊ. Στην ομάδα μας θα υποστηρίξει μαζί με τον Κωνσταντίνο Καρρά, την θέση του λίμπερο στην νέα περίοδο για το Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Ο Απόλλωνας καλωσορίζει τον Σπύρο και του εύχεται καλή επιτυχία και υγεία στην νέα του προσπάθεια.


apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template