ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το τμήμα Υποδομών Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη των αγωνιστικών τμημάτων του ΠΑΙΔΙΚΟΥ & ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2017.
Το παιδικό ξεκινάει 20:00 μ.μ. στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και όσοι αθλητές επιθυμούν να δοκιμαστούν  θα πρέπει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις στις 19:30 μ.μ. με χρονολογία 2003 - 2004.
Επίσης το εφηβικό ξεκινάει στις 21:30 μ.μ. για τις χρονολογίες 2000 -  2001 - 2002 και θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 21:00 μ.μ.
Τα δοκιμαστικά γίνονται για να ενισχυθούν τα ήδη υπάρχοντα αγωνιστικά τμήματα με την εποπτεία του υπεύθυνου των ποδοσφαιρικών τμημάτων προπονητή Κώστα Ποζαπαλίδη και των καταξιωμένων προπονητών - γυμναστών Θανάση Αθανασόπουλου, Παναγιώτη Δόγια και Δημήτρη Κώστα.
Παράλληλα στις 18:30 – 20:00 μ.μ. στο γήπεδο  του Αττάλου ξεκινάει η προετοιμασία του εφηβικού τμήματος υπό την εποπτεία του Γρηγόρη Ροπόκη που πέρσι είχε μια πολύ πετυχημένη χρονιά παρά τις δυσκολίες της και θα έχει τις χρονολογίες 2000, 2001, 2002.
Η φετινή χρονιά θα είναι σταθμός για όλα τα τμήματα μας -γιατί είναι πλέον κατανοητό σε όλους, ότι η ιστορία ενός συλλόγου χτίζεται από την εφηβεία- και αυτά είναι που θα αποτελέσουν τη βάση για τη νέα αγωνιστική γενιά, μέσα από τα αγωνιστικά μας προγράμματα, σε ευρωπαϊκά πρότυπα να αποτελέσουν τα νέα ανερχόμενα ταλέντα του συλλόγου μας.
Από φέτος, έφοροι όλων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου, θα είναι   ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Γιώργος Εμμανουήλ, μαζί με τον επί σειρά ετών έφορο Γιώργο Κανελλάκη, οι οποίοι θα διασφαλίσουν το κύρος και την υπευθυνότητα του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, σε όλα τα θέματα που αφορούν την Ακαδημία ποδοσφαίρου.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε στον αριθμό 6944522164.
Καλή αρχή!!

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template