Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Πρωταθλημα ΕΠΣΑ ΕΦΗΒΙΚΟ & ΠΑΙΔΙΚΟ

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης
Πρωταθλημα ΕΠΣΑ ΕΦΗΒΙΚΟ & ΠΑΙΔΙΚΟΣυνέχισαν νικηφόρα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ το ΕΦΗΒΙΚΟ & το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης.

ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ
 
Με πολύ καλή απόδοση ιδιαίτερα στο Α' ημίχρονο η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη διπλασίασε τις νίκες του στον όμιλο που παίζει το εφηβικό μας και κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα της Αλσούπολης με σκορ 0-2 στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.
Η ομάδα μας ξεκίνησε με τους 1) Μαυροειδής 2) Βελέντζας 3) Ταμβάκης 4) Παγούνας 5) Κεφαλάς 6) Κελέμης 7) Σακκάς 8) Γιαννίτσας 9) Νόκα 10) Αναγνώστου 11) Λυκούδης.
Στο Β' μέρος έπαιξαν και οι 12) Χάσκης 13) Γκόρι 14) Τσούμπας 15) Τραχίλης 16) Κασιούρης 17) Νομικός 18) Σταυρόπουλος.
Οι σκόρερ: Λυκούδης και Νόκα.

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
 
Με πολύ καλή εμφάνιση το παιδικό τμήμα του Θανάση Αθανασόπουλου ξεπέρασε και την ομάδα του Κρόνου Αθηνών στο γήπεδο της Αλεπότρυπας με το εκθαμβωτικό 0-8! Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-4.
Η ομάδα ξεκίνησε με τους εξής έντεκα 1) Νάκου 2) Αποστολόπουλος 3) Κελμπέσης 4) Χειμαργιός 5) Ψαρρός 6) Βλαχάκος 7) Απέργης 8) Παπουτσής 9) Λέλος 10) Νικολάου 11) Αράπη.
Και συνέχισαν οι: 12) Μανδαλιανός 13) Χονδρογεωργόπουλος 14) Πρόβατος 16) Φαρογιάννης 17) Μάης 18) Γκιόκα.
Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα έκανε χατ-τρίκ ο Αράπη ενώ ο Λέλος εβάλε δύο γκολ. Τα υπόλοιπα τέρματα έβαλαν Απέργης, Παπουτσής και Χονδρογεωργόπουλος.

Τα ποδοαφαιρικά τμήματα του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης δείχνουν να έχουν μπει δυναμικά στα πρωταθληματά και να αποδίδουν όμορφο και με προοπτική ποδόσφαιρο. Γι αυτό και ο Σύλλογος είναι κοντά και βλέπει με αγάπη και αφοσίωση τα νέα του ανερχόμενα ταλέντα, ελπίζοντας ότι σε βάθος χρόνου κάποια παιδιά από αυτά να είναι οι μελλοντικοί ποδοσφαιριστές του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από Γιώργο Εμμανουήλ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template