ΕΠΙΜΕΝΕΙ… Ο ΑΕΙΘΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


ΕΠΙΜΕΝΕΙ… Ο ΑΕΙΘΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ό,τι κάνεις στη ζωή, πρέπει να το απολαμβάνεις.
Το ιδανικό θα ήταν εάν μπορούσες να συνδυάσεις το επάγγελμά σου με το χόμπι σου.
Αυτό προσπαθεί να πετύχει και ο μεγάλος Γιώργος Αφρουδάκης. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο, ο άνθρωπος που πρωταγωνίστησε φορώντας το σκουφάκι της Βουλιαγμένης, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δεν λέει να βγει από το νερό.Ενώ διοικεί και ρυθμίζει τις τύχες του τμήματος υδατοσφαίρισης του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιώργος θέλει να δώσει …ζωή στο χόμπι του, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία για πολίστα της Α1 κατηγορίας.
Παρά το ότι η «Ελαφρά ταξιαρχία» έκανε σήματα σημαντικές μετεγγραφικές κινήσεις, ο Γιώργος δηλώνει παρών στο ρόστερ του Απόλλωνα, το οποίο κατατέθηκε τις τελευταίες ώρες στην Κολυμβητική Ομοσπονδία ενόψει του Πρωταθλήματος που ξεκινά σε λίγες ημέρες.
Ο Γιώργος Αφρουδάκης γεννήθηκε το 1976 και στο τέλος της φετινής περιόδου θα είναι 42 ετών!!!. Μπορεί να μην αποτελέσει την πρώτη επιλογή του προπονητή του, θα είναι όμως εκεί για να δώσει και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του για να στηρίξει την προσπάθεια του ιστορικού Απόλλωνα, στην παρθενική του παρουσία στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα πόλο της χώρας.
Η παρουσία του Γιώργου στο ρόστερ του Απόλλωνα ήταν ίσως ένα από τα κυρίαρχα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αφρουδάκης μόλις ολοκληρώθηκε η περσινή αγωνιστική περίοδος και ο Απόλλωνας κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα μας ότι θα προσπαθήσει στην νέα περίοδο να είναι ενεργός (έστω και σε ένα παιχνίδι) ως παίκτης του συλλόγου.
«Δεν έχω κάνει ούτε μια προπόνηση βέβαια. Μπορεί ίσως να παίξω και ένα μόνο παιχνίδι, αλλά θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου, φορώντας το σκουφάκι του Απόλλωνα», δήλωσε πριν από λίγο στην ιστοσελίδας μας ο Γιώργος Αφρουδάκης.Εκτός από το Γιώργο, ένας ακόμη Αφρουδάκης, βρίσκεται στο ρόστερ του Απόλλωνα. Είναι ο Ζάχος Αφρουδάκης που εδώ και χρόνια τιμάει το σκουφάκι του ιστορικού συλλόγου.

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template