Ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης εύχεται περαστικά στο άσο της ομάδας μας πόλο Διονύση Μητρόπουλο


Ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης εύχεται περαστικά 
στο άσο της ομάδας μας πόλο Διονύση Μητρόπουλο


Ο Απόλλωνας σου εύχεται περαστικά Διονύση και σύντομα στις πισίνες με την ομάδα μας. 
Σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση υποβλήθηκε την Παρασκευή, ο αμυντικός ογκόλιθος του Απόλλωνα Διονύσης Μητρόπουλος που φέτος στην άμυνα παίζει εξαιρετικά και έχει λύσει τα χέρια του Γιάννη Κατρουζανάκη.

Ο Διονύσης ήταν πολύ άτυχος στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής. Σε μια από τις πολυάριθμες κόντρες του με τον φουνταριστό του Πανιωνίου Νίκο Κουλιεράκη, τραυματίστηκε. Υπέστη συντριπτικό κάταγμα (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία).

Ο Διονύσης όμως δεν μασάει. Παρά το ότι ο πόνος είναι πολύ μεγάλος και ενοχλητικός, ο αμυντικός του Απόλλωνα έσφιξε τα δόντια και παρά το ότι ήταν ίσως επιβεβλημένη η ολική νάρκωση, αυτός δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

Φυσικά όλοι οι συμπαίκτες του και οι προπονητές του, καθώς και πολλοί ακόμα φίλοι του αντίπαλοι από άλλες ομάδες, του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Ο Γιάννης Κατρουζανάκης πάντως είναι ο άνθρωπος που ψάχνει να βρει πλέον την λύση, αφού οι γιατροί είπαν στον Διονύση ότι θα είναι έτοιμος σε περίπου 6 εβδομάδες. Επομένως θα μπορέσει να μπει σε ρυθμό αγώνων σε 2 μήνες και σε αυτό το διάστημα ο προπονητής του Απόλλωνα πρέπει να βρει τον τρόπο να αντικαταστήσει έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του.

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template