Δήλωση του προπονητή της ομαδας υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης στο http://www.pisina.net/
Δήλωση του προπονητή της ομαδας υδατοσφαίρισης 
του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης στο http://www.pisina.net/

ΚΑΤΡΟΥΖΑΝΑΚΗΣ: «ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ»

Ήττα εντός προγράμματος γνώρισε χθες ο Απόλλωνας Σμύρνης από τη Βουλιαγμένη με 11-4 για την Α1 ανδρών, και πλέον στρέφει την προσοχή του στα επόμενα κρίσιμα ματς.
Μετά τον αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας του Απόλλωνα, Γιάννης Κατρουζανάκης, τόνισε ότι αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν κυρίως εμπειρίες σε ομάδες σαν τη δική του και όχι κάποιο αποτέλεσμα, ενώ σημείωσε πως έπαιξε κάποιο ρόλο η κακή εικόνα της ομάδας του στον παίκτη παραπάνω.
«Σίγουρα το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως στον κακό παραπάνω που είχαμε και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις φάσεις. Νομίζω πως σε αυτό το ματς ήρθαμε να βελτιώσουμε την κακή εικόνα που βγάλαμε με τον Πανιώνιο και να προετοιμαστούμε για τα τρία επόμενα. Αν ήμασταν κοντά στο σκορ ίσως και να επιδιώκαμε κάτι, αλλά η Βουλιαγμένη είναι ένα επίπεδο παραπάνω σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες (πλην Ολυμπιακού) οπότε το παιχνίδι πήγε σε αυτά τα επίπεδα. Σε τέτοιους αγώνες, πέρα από τις εμπειρίες και την ανύψωση του ηθικού των παικτών, μόνο σε μια πολύ κακή ημέρα του αντιπάλου μπορείς να διεκδικήσεις κάτι, και αυτό ακόμα είναι εξαιρετικά δύσκολο».
Νέστορας Τρύφωνας

Πηγή: http://www.pisina.net/
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template