ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2 στην Α2
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-2 στην Α2
Σε μία μάχη δυόμιση και πλέον ωρών το γαλανόλευκο...παιδί της Σμύρνης κέρδισε στα σημεία το κυανέρυθρο ...αδέρφι του!
Δεν ήταν πάντα έτσι οι μάχες στο βόλλεϋ τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους Σμυρνιούς!
Πέρυσι μόλις, ο Πανιώνιος στέρησε -για ένα σετ- απο τον Απόλλωνα τα πλέι οφ της Α2, αλλά μόνο 3 παίκτες της φετεινής Ριζούπολης ...το γνωρίζουν!
Κι ο ένας απο αυτούς που το θυμούνται είναι ο Νάσος Σαμαντάς και ήρθε και πήρε το παιχνίδι και τη ρεβάνς του!
Θα μπορούσε να ήταν ένα παιχνίδι με νεύρα και... πόλεμο αλλά δεν έγινε ετσι.
Δεν έγινε ετσι γιατί ο φετεινός Πανιώνιος ειναι μία διαφορετική πλέον, περίτεχνη ομάδα με ένα θαυμάσιο πασαδόρο που ακούει στό όνομα Καρακίτσος και κατορθώνει να κάνει μαγικά πράγματα στο φιλέ!
Δεν έγινε ετσι γιατί ο Πανιώνιος έχει ένα εμπειρότατο ακραίο με τρομερή εμπιστοσύνη στα χέρια του που λέγεται Μπεκιάρης!
Ο φετεινός Πανιώνιος έχει εναν αξιοπρόσεκτο προπονητή και μία δεμένη ομάδα μαχητική και άξια!
Κι απ την άλλη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!!! Εχει το ταλέντο των παιδιών ένός πολύ μεγάλου προπονητή που λέγεται Τάσος Κουμπλής και...αρνείται να χάνει!
Και αυτός ο κόουτς μαθαίνει την ομάδα του βόλλεϋ και εκμεταλλευόμενος την φετεινή περίσσεια ταλέντου γυμνάζει τους μπλέ για να έχουν ακούραστη δύναμη!
Και καταφέρνει να κερδίζει μεγάλους αντίπαλους ακόμα κι όταν έχει τα μεγάλα του όπλα...παροπλισμένα! Γιατί με τον Σαμπάνη και τον Κουτσομύτη τραυματισμένους είναι...πολυτέλεια να θές να κερδίσεις αλλά όταν λέγεσαι ΚΟΥΜΠΛΗΣ απλά μπορείς!
Σε ένα παιχνίδι που το σκορ πήγε 23-25, 25-23, 25-22, 23-25 και...17-15 δεν χρειάζεσαι άλλη πληροφορία για να καταλάβεις ...τι έγινε!
Η εξιστόρηση έχει λίγη αξία αν δεν τοχεις δεί! Απλά μαγική βραδιά για τους μπλέ που έδειξαν τεράστια πίστη στη νίκη και ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας, απέναντι σε ένα πανάξιο αντίπαλο. Διαφήμιση έγινε για το βόλλεϋ!
Είδαμε Σαμαντά ιπτάμενο, Παύλου, Μπαρμπούνη Δανιά, Βελούδη, Κατσακούλα να πυροβολάει με 38,5 (!) πυρετό, Φραγκιαδάκη Μελιγγιώτη Καρρά Ποντικίδη και ...Σαμπάνη Κουτσομύτη λαβωμένους να θέλουν να μπούν να παίξουν...
Και συγνώμη .. αλλά γουστάραμε! Δεν περιγράφω άλλο...

Του Δημήτρη Αθανασέκου (Έφόρου βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template