Μ. Σαρτζετάκης στο waterpolonews.gr: «Να ονειρευτούμε και πιο πάνω»Μ. Σαρτζετάκης στο waterpolonews.gr: «Να ονειρευτούμε και πιο πάνω»Στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε στο waterpolonews.gr ο Μιχάλης Σαρτζετάκης τονίζοντας ότι ο προπονητής Γιάννης Κατρουζανάκης κρύβεται πίσω από την πορεία της Ελαφρά Ταξιαρχία στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα αναφέρθηκε στη στήριξη της διοίκησης, του κόσμου αλλά και του πριμ που έδωσε ο κ. Βελλής, ενώ μίλησε και για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη φετινή πορεία του Απόλλων Σμύρνης που βλέπει Ευρώπη: «Ότι και να λέμε τώρα για νίκες και για ήττες τα πάντα θα κριθούν στα play off. Αυτή είναι η αλήθεια. Εμείς θεωρώ εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στα play off αλλά η Ευρώπη θα κριθεί εκεί. Έχουμε δείξει μια μικρή ανωτερότητα από τις ομάδες που μας κυνηγάνε αλλά δεν είναι τέτοια η διαφορά ποιότητας ώστε να μιλάμε για κάτι σίγουρο. Στα play off πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι κι εκεί θα γυρίσουμε το μυαλό μας σιγά-σιγά».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Ελαφρά Ταξιαρχία: «Την ευθύνη έχει ο προπονητής της ομάδας (σ. Κατρουζανάκης). Πρόκειται για ένα νέο προπονητή με φιλοδοξίες αλλά πάνω απ’ όλα καλό παιδί. Ένα άτομο που μπορείς να συζητήσεις και εν τέλει αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα σε ένα προπονητή. Επίσης μας βοηθάει πάρα πολύ η διοίκηση και ο κόσμος. Είναι κοντά μας παντού και πάντα κυριολεκτικά και από το περιστατικό με το πριμ τα Χριστούγεννα μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά πράγματα για το τι εστί Απόλλωνας».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα ποιοτικά πάνω κάτω στα δικά μας μέτρα παρόλα αυτά πιστεύω ότι άμα παρουσιαστούμε σοβαροί δεν έχουμε κάτι να μας ανησυχεί. Βαθμολογικά είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο καθώς ο ΠΑΟΚ κυνηγάει μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας για να μείνει σε τροχιά play off. Εμείς θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη γιατί μετά τη πολύ καλή πορεία στο πρώτο γύρο προσπαθούμε να ονειρευτούμε και να κοιτάμε τους πιο πάνω από εμάς και όχι αυτούς που μας κυνηγάνε».

Πηγή:  https://www.waterpolonews.gr/
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template