«4Χ4» οι Νέοι της «ελαφράς ταξιαρχίας» - Μιτελούδης: «Το μέλλον του Απόλλωνα αυτά τα παιδιά»
«4Χ4» οι Νέοι της «ελαφράς ταξιαρχίας» - Μιτελούδης: «Το μέλλον του Απόλλωνα αυτά τα παιδιά»

Με το απόλυτο των νικών και ως πρώτος του ομίλου του προκρίθηκε στην Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης, που χθες επικράτησε – στον εξ αναβολής αγώνα – με 16-8 του Εθνικού Πειραιώς στο κολυμβητήριο του Πειραιά.
Οι Νέοι της «ελαφράς ταξιαρχίας», που πέρυσι είχαν κατακτήσει την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έκαναν το «4 στα 4» στον Β’ Όμιλο της Αττικής, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες με 12-5 επί της Ηλιούπολης, 19-12 επί του Ηλυσιακού και 17-7 επί της ΠΕΚΕ Βροντάδου.
Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός Πειραιώς 16-8 (6-0, 2-1, 4-2, 4-5)
Απόλλων Σμύρνης (Δημήτρης Μιτελούδης): Καβουσανός, Τζιαντζής, Γιανναρής, Χαϊδόπουλος 2, Παπαδημητρόπουλος, Κίτσος, Γκάτσος 2, Πανάρετος, Σοφός 5, Μπαμπανίκας 2, Χατζηκυριάκος, Τσαβαλιάρης, Μπακιάσι, Λουπάκης 5, Έξης.
Κάνοντας έναν απολογισμό ο προπονητής της ομάδας Νέων, Δημήτρης Μιτελούδης, αναφέρθηκε στα ενθαρρυντικά μηνύματα που στέλνει για τους ίδιους τους παίκτες η έως τώρα πορεία, τόνισε ότι μπορούν να συνδυαστούν οι σπουδές με την προπόνηση με θετικά για όλους αποτελέσματα και στάθηκε στο ότι τα παιδιά αυτά αποτελούν το μέλλον του Απόλλωνα Σμύρνης στην Υδατοσφαίριση.


Αναλυτικά ο απολογισμός του βοηθού του Γιάννη Κατρουζανάκη στην ανδρική ομάδα και προπονητή εκείνης των Νέων, Δημήτρη Μιτελούδη, στο apollongs.gr:
«Επειδή είναι πολύ αρχή δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πολλά πράγματα. Αλλά είμαι ευχαριστημένος, δεν θα πω το αντίθετο. Αυτό που θέλω εγώ να παίξουμε με αυτό που τώρα παίζουμε έχει μεγάλη διαφορά, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και το είπα και στα ίδια.
Το πρώτο δείγμα είναι ενθαρρυντικό για να συνεχίσουμε να κάνουμε περισσότερη προπόνηση και να δουλεύουμε περισσότερο, καθώς τα παιδιά έχουν και διαβάσματα, διότι κάποια ετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες και άλλα είναι ήδη σε σχολές στις οποίες πάλεψαν για να μπουν και οι οποίες είναι απαιτητικές με αποτέλεσμα να χάνουν προπονήσεις.
Είναι ενθαρρυντικό για τους ίδιους, ώστε να δουν ότι έχουν δυνατότητες και να καταλάβουν ότι μπορούν να κάνουν πράγματα και να έρθουν για δουλειά. Σίγουρα είναι δύσκολη χρονιά, αφού εστιάζουν και στις σπουδές τους κι εγώ, όπως βεβαίως και το Σωματείο, δεν μπορούμε παρά  να δείξουμε κατανόηση. Αλλά παράλληλα προσπαθώ να τους πείσω ότι και τα δύο συνδυάζονται. Να ασχολούνται, βεβαίως, όπως πρέπει με τις σπουδές τους και να έρχονται παράλληλα στην πισίνα για να δουλέψουν και να βγουν βελτιωμένοι από όλη αυτή τη διαδικασία.
Επομένως η πορεία μας στο ξεκίνημα είναι ενθαρρυντική πάνω από όλα για τους ίδιους. Ακριβώς επειδή είναι ξεκίνημα αυτό που θέλω από τα παιδιά είναι να δουλέψουμε, να κάνουμε πέντε πράγματα και να συνηθίσουν σε αυτά που τους ζητάω, αφού κι εγώ ανέλαβα φέτος. Μια κεντρική ιδέα την πήραν τα παιδιά και αυτό είναι πολύ θετικό.
Από εκεί και πέρα προχωράμε. Δεν κοιτάμε τους αντιπάλους. Ακόμη, συζητάμε μεταξύ μας για το Σωματείο στο οποίο βρίσκονται, το οποίο πέρυσι ήταν τρίτο στην Ελλάδα και στους Νέους. Επομένως στόχος μας φέτος είναι να… χτυπήσουμε τελικό. Θέλω να καταλάβουν που βρίσκονται και επιπλέον να έχουμε μια ομάδα, που όποιος ακούει ότι κληρώνεται με τον Απόλλωνα να αγχώνεται. Για να γίνουν όλα αυτά, βέβαια, πρέπει να δουλευτούν πράγματα στην προπόνηση. Γι’ αυτό και τους είπα στη συζήτηση που κάναμε ότι με την προπόνηση ξεφεύγεις τελείως από το βιβλίο, το διάβασα, τους καφέδες, το άγχος, αδειάζεις το μυαλό σου, βλέπεις γνωστά πρόσωπα και κάνεις χαβαλέ, μέσα στο πλαίσιο που θα τους επιτρέψω, βέβαια.
Αλλά το πιο βασικό απ’ όλα και για τη διοίκηση του Σωματείου, είναι ότι αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Ο Απόλλων σε κάποια από αυτά τα παιδιά θα στηριχθεί. Θα βγουν παιδιά που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα, αρκεί να δουλέψουν σκληρά και σοβαρά».
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template