ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΛΕΫ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Δελτίο Τύπου
ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΛΕΫ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΕΣΠΑΑΑ (σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με τήρηση των Πρωτοκόλλων Υγείας) οι κληρώσεις των Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων της Ένωσης μας.

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ θα συμμετάσχει σε 5 διαφορετικούς θεσμούς για το 1ο εξάμηνο της τρέχουσας περιόδου, δηλαδή σε:

1.      Πρωτάθλημα Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ
2.      Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ
3.      Πρωτάθλημα Νεανίδων (Κοριτσιών Κ20)
4.      Πρωτάθλημα Κορασίδων (Κοριτσιών Κ18)
5.      Πρωτάθλημα Κορασίδων 3 (Κοριτσιών Κ18-3)

Το Πρωτάθλημα Τοπικής κατηγορίας Γυναικών αρχίζει την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ. Η ομάδα μας θα αγωνίζεται στα ''ΕΝΤΟΣ'' έδρας παιχνίδια τις Δευτέρες, με ώρα έναρξης 21.45 μ.μ. και κλειδάριθμο ως προς τα παιχνίδια της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου.

Ο θεσμός του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ που αγωνίζεται στην Τοπική κατηγορία 2. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου και η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί σύντομα.

Ιδιαίτερα δύσκολο φαντάζει το έργο της ομάδας των ΝΕΑΝΙΔΩΝ (Κ20) αφού στον Α' Όμιλο θα έχει να αντιμετωπίσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες Συλλόγων με πολλές επιτυχίες στον θεσμό Νεανίδων. Η ομάδα του Μανώλη Κιάσσου θα αντιμετωπίσει τις ομάδες των:

ΠΑΟ, ΑΕΚ, Φοίβου Μελισσίων, Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, Ηλυσιακού, Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου, Α.Ε Γαλατσίου και ΑΠΕΣ Καπανδριτίου.

Ο Απόλλωνας με ενισχυμένο σημαντικά το τμήμα την τρέχουσα περίοδο, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η 1η Αγωνιστική τον βρίσκει να αντιμετωπίζει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 19.30 μμ εντός έδρας, την ομάδα της ΑΕΣ Γαλατσίου. Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των ΝΕΑΝΙΔΩΝ, θα γίνονται Κυριακή στις 19.30 μμ στο Κλειστό της Ριζούπολης.

Το τμήμα Κορασίδων του Ανδρέα Γερονίκου, συμμετέχει στον Β' Όμιλο του αντίστοιχου Πρωταθλήματος (όπου συνολικά συμμετέχουν 72 ομάδες, σε 8 ομίλους των 9 ομάδων) και θα αντιμετωπίσει τις ομάδες των :
ΑΣΟΧ Φοίβου, Αθηνάς Μαγκουφάνας, Ιωνικού Α.Σ, Αμαζόνων Αχαρνών, Α.Σ Τυφώνα, ΑΟΝΝΕ Αμαζόνων, ΑΣΠ Σάλαμμον και Α.Ο Άνοιξης.
Η φετινή ομάδα των Κορασίδων μας είναι σημαντικά ενισχυμένη και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Η 1η αγωνιστική ημέρα στις 3-4 Οκτωβρίου 2020, βρίσκει τον Απόλλωνα να ξεκουράζεται καθώς θα εκτίσει το Ρεπό που του αντιστοιχεί λόγω του μονού αριθμού συμμετεχουσών ομάδων.  Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας Κορασίδων θα γίνονται Σάββατο στις 19.30 μ.μ. στο Κλειστό της Ριζούπολης με κλειδάριθμο ως προς την έτερη ομάδα των Κορασίδων 3 του Συλλόγου, δηλαδή όταν η μία ομάδα αγωνίζεται εντός έδρας , ή άλλη θα αγωνίζεται εκτός έδρας.

Τέλος η ομάδα των Κορασίδων 3 του Συλλόγου μας θα αγωνιστεί με σκοπό να δώσει εμπειρίες στις Παγκορασίδες μας που θα αρχίσουν να συμμετέχουν σε Πρωταθλήματα το 2ο εξάμηνο της τρέχουσας Περιόδου. Η ομάδα του Ανδρέα Δρακόπουλου που συμμετέχει στον Β' Όμιλο του Πρωταθλήματος της, θα αντιμετωπίσει 7 ομάδες από την περιοχή της Αττικής δηλαδή τις:
Α.Ε Γκράβας, ΑΟ Κωφών, Ίωνες ΑΣΠ, ΠΑΟ, Νέων Βύρωνα, Φοίβου Μελισσίων και ΑΣ Σχολής Μωραϊτη.

Το Πρωτάθλημα της κατηγορίας ξεκινά με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα στο γήπεδο Μυρακτής το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου με αντίπαλο τους Νέους Βύρωνα.

Το Τμήμα Βόλλεϋ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template