Παλαίμαχοι Γ.Σ.Α.Σ




Ο ιστορικός μας σύλλογος ανέδειξε σπουδαίους αθλητές που πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες και πλαισίωσαν και την Εθνική μας ομάδα. Από την ιστοσελίδα μας τους δίνεται βήμα και θα αναρτώνται ανακοινώσεις τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως επίσης και αφιερώματα ανά χρονικές περιόδους.




ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ





ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-3


Την Δευτέρα 5/12/2016 διεξήχθη στο γήπεδο της Νίκαιας, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στη μνήμη του τερματοφύλακα ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΡΕΚΟΥΣΗ που αγωνίστηκε κατά το παρελθόν και στις δύο ομάδες.
Πριν τον αγώνα μίλησαν οι πρόεδροι των παλαιμάχων ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ και ΜΑΣΤΡΑΚΟΥΛΗΣ για το ήθος και την πορεία του ΒΡΕΚΟΥΣΗ.


Έπαιξαν οι: ΣΚΟΥΡΑΣ, (ΧΑΜΟΥΖΑΣ), ΑΡΓΥΡΙΟΥ, (ΔΡΙΒΑΣ), ΚΛΙΝΑΚΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ, (ΜΠΑΚΑΣ), (ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ), ΠΙΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΠΟΖΑΠΑΛΙΔΗΣ, ΖΟΥΜΠΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΛΟΣ, (ΖΟΥΜΠΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.), (ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ), (ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ), ΚΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΠΟΚΗΣ, (ΜΑΣΟΥΡΗΣ), (ΛΑΖΑΡΟΥ).
Σκόρερς: Κρινόπουλος, Ποζαπαλίδης.
Στον αγώνα παραβρέθηκαν οι ΜΠΟΝΤΖΟΣ, ΒΕΝΕΔΙΚΗΣ, ΡΑΜΜΟΣ.



apollongs.gr

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 2/4/2016 ΤΟΥ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 11:00 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑRT:
Παρακάτω δημοσιεύουμε σχετική επιστολή του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλων Σμύρνης"





ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»



Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το βράδυ στις 11.00μμ στο κανάλι ART θα προβληθεί η εκδήλωση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ «Εκδήλωση μνήμης και τιμής» που έγινε στις 2 Απριλίου 2016. Παρακαλώ να αναρτηθεί για να ενημερωθούν οι Απολλωνιστές και όσοι θέλουν να το δουν.


Με φιλικούς χαιρετισμούς


Ο Οργανωτικός Γραμματέας
Κώστας Παπαγεωργίου







Επιστολή του Οργανωτικού Γραμματέα του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"
κ. Κ. Παπαγεωργίου προς την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Πήραμε σήμερα από τον Οργανωτικό Γραμματέα του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" κ. Κ. Παπαγεωργίου e-mail με την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια.





30 Οκτωβρίου 2015


Αξιότιμη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ,


Η χθεσινή ωμή, εκβιαστική, πρωτόγνωρη για τα ήθη και έθιμα του ιστορικού μας Συλλόγου, ανακοίνωση σας για εγκατάλειψη εκ μέρους σας εντός τριημέρου της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ αποσκοπεί σ’ ένα μοναδικό σχεδιασμό να μετατοπίσετε στις πλάτες όλων των Απολλωνιστών, τις δικές σας αγωνιστικές ευθύνες αφού τις πρώτες πέντε αγωνιστικές είστε μακράν του σχεδιασμού σας. Σε ότι με αφορά δεν προσφέρομαι για άλλοθι δικό σας. Οι Απολλωνιστές δεν είναι πρόβατα και καταλαβαίνουν καλά. Επειδή σκοπίμως με αναφέρετε με την ιδιότητα μόνο του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ σας υπενθυμίζω για να το εμπεδώσετε καλά. Υπήρξα για πολλά χρόνια Γ. Γραμματέας του Συλλόγου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, Πρόεδρος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα το Σύλλογο μου ανιδιοτελώς, παρακολουθώντας τον από το 1948 μέχρι σήμερα.
Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον μου να επεμβαίνω καλόπιστα προς όφελος του Συλλόγου. Εάν την κριτική την εκλαμβάνεται ως πόλεμο δεν αποτελεί δικό μου θέμα αυτό αλλά δικό σας.


Με εκτίμηση
Κώστας Παπαγεωργίου
Υ.Γ. Σας υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι τέτοιες ανακοινώσεις πρέπει να είναι ενυπόγραφες και όχι «Εκ της Διοικήσεως».




Την Τετάρτη 18/3/2015 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, θα γίνει ποδοσφαιρικό Τουρνουά μεταξύ παλαιμάχων της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Ν. Ιωνίας.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"




Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών
του Απόλλωνα Σμύρνης. Διακρίνονται από αριστερά ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Εμμανουήλ,
ο παλαιός διαιτητής και ένθερμος Απολλωνιστής Θεόδωρος Κεφαλάς, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Βασίλης Μαστρακούλης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Κώστας Παπαγεωργίου.


Αντιπροσωπία του Συλλόγου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Απόλλων Σμύρνης» το Σάββατο 24 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το χώρο φιλοξενίας των προσφύγων στο κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου και παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων, υγειονομικού υλικού και ρουχισμό. Συναντήθηκαν με πρόσφυγες οι οποίοι εκτός από υλικά αγαθά έχουν ανάγκη και την ανθρώπινη επαφή. Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Βασίλης Μαστρακούλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Εμμανουήλ, ο Οργανωτικός Γραμματέας Κώστας Παπαγεωργίου και ο παλαιός διαιτητής και ένθερμος Απολλωνιστής Θεόδωρος Κεφαλάς. Οικονομική συνεισφορά εκτός των Παλαιμάχων είχε και ο Πρόεδρος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Παναγιώτης Καταβέλος .
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ως ένας από τους Συλλόγους που βίωσαν την προσφυγιά δε μπορούσε να λείπει από αυτή την πρόσκληση και προτρέπει όλοι οι ελληνικοί Σύλλογοι να δείξουν έμπρακτη την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους προς τους δοκιμασμένους πρόσφυγες.


Δ.Σ. ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

















3/1/2015




Ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος, με τη γοητευτική Βανέσα Μαραγκού,
η οποία διαιτήτευσε προηγούμενο τουρνουά, που διοργάνωσε ο Μαρίνος.






ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»


Σε χριστουγεννιάτικο τουρνουά έλαβαν μέρος οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου Αθηνών, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ήφαιστου Περιστερίου.


Εκπληκτική επιτυχία σημείωσε το χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο διοργάνωσε ο «μετρ» παρόμοιων εκδηλώσεων, Μαρίνος Παπαντωνόπουλος, που έγινε στο γήπεδο του Ήφαιστου για την «Κιβωτό του κόσμου». Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα και πολλά παιχνίδια και η ανταπόκριση όλων ήταν πολύ μεγάλη. Έλαβαν μέρος παλαίμαχοι του Ατρόμητου Αθηνών, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ήφαιστου Περιστερίου. Επρόκειτο να λάβουν μέρος και οι παλαίμαχοι του Εθνικού Πειραιά, όμως δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν οι παίκτες και πήγε μόνο ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Πέτρος Ζερβουδάκης και ζήτησε συγγνώμη. Στους αγώνες που έγιναν και ήταν μικρής διάρκειας σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα: Ήφαιστος – Απόλλων 2 – 4 (Ρότσιος 6΄18΄, Μήτσης 22΄, Αλέξης 36΄, Λαζάρου 43΄, Βελέντζας48), Απόλλων – Ατρόμητος 2 – 0 (Λαζάρου 12΄, Βελέντζας22΄), Ήφαιστος – Ατρόμητος 2 – 1(Κότσαρης 13΄, Σπανός18’΄, Κολιοκότσης 22΄). Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι Βιτσεντζάτος Πεππές, Πλοντής. Οι ομάδες έπαιξαν με τις παρακάτω συνθέσεις:


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (κοουτς Σταύρος Ηλιόπουλος): Βαρλάμος, Καραταράκης, Αντωνίου, Λέκκας, Κότσαλος, Καργιώτης, Λευτεράκος, Πατερόπουλος, Σπανός, Κ. και Στ. Μισαηλίδης, Σκορδαλιόςς, Ρηγανάς, Δητρόπουλος, Τσιάβης, Σκλάβος, Παρασκευάς, Ν. Βάγγης, Μπατί.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (κόουτς Πέτρος Μπόντζος): Σκούρας, Ασφής, Βαλάντης, Εμμανουήλ, Αργυρίου, Πώχος, Τσιγκούλης, Ζουμπατόπουλος, Μήτσης, Αθανασιάδης, Αλέξης, Γ. Κωνσταντόπουλος, Λαζάρου, Βελέντζας, Τριάντης, Ξανθόπουλος, Μουσούρης, Σφακιανάκης.


ΗΦΑΙΣΤΟΣ (κοουτς Νίκος Δεμίρης): Βακράς, Μόσχος, Κότσαρης, Τσέκας, Κούσουλας, Μέλλος, Ρότσιος, Κολιοκότσης, Τσιρογιάννης, Καζιάνης, Λιάπης, Βαλλίδης, Βαρλάμης, Γιαννούλας, Δράκος, Τσώρος, ενώ έπαιξε και ο Δεμίρης.


Οι βραβεύσεις


Βραβεύτηκαν οι Βασ. Μαστρακούλης, Χρ. Χρονόπουλος (διοικητής ΙΚΑ Περιστερίου), Π. Ζερβουδάκης, Τ. Κατσικογιάννης, Παν. Κουτσοβασίλης, Θαν. Κώνστας, Σταύρος Ηλιόπουλος, Δημ. Πεππές, Ι. Μεταξάς (γιατρός), Γ.Γιαννόπουλος (πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΑ)και η Ελένη Μπροτζάκη (γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου). Χορηγοί του τουρνουά ήταν οι Π. Αλεξανδρής, Δ. Αμάραντος, ο Μαρ. Παπαντωνόπουλος που ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πέτρο Αλεξανδρή για τα πολλά παιχνίδια που πήγε και μοιράστηκαν στα παιδιά. Το τουρνουά παρακολούθησαν οι Κ. Τσιριμιάγκος, Γ. και Στ. Κωνσταντινίδης, Ν. Ηλιόπουλος, Γ. Πούλιος, Δημ. Χιώτης, ενώ πολύτιμες υπηρεσίες πρόσφερε ο Αντώνης Ντούριος. Το ρεπορτάζ είναι του συνεργάτη μας Δημήτρη Τσότρα.


Από το "ΦΩΣ"






14/11/2014

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί φίλοι, 14 Νοεμβρίου 2014


Το Διοικητικό Συμβούλιο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ σας ενημερώνει για την πανηγυρική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου μας το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 π.μ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί προβολή video της ιστορίας του ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ από το 1891-2014.
Είστε όλοι προσκεκλημένοι.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βασίλης Μαστρακούλης




Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ", καλεί όλους τους απολλωνιστές, να παρευρεθούν στην ετήσια κοπή πίτας, που θα γίνει στις 8 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ., στην αίθουσα τροπαίων του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Θα γίνουν βραβεύσεις και θα προβληθούν ιστορικά video.


Από το Γραφείο Τύπου των παλαιμάχων του Απόλλωνα Σμύρνης, πήραμε και δημοσιεύουμε την ανακοίνωση συμμετοχής σε τουρνουά αγώνων ποδοσφαίρου, που θα γίνει στις 24/2/2014 στο γήπεδο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, προς τιμήν του αποβιώσαντος προέδρου της Βενεζουέλας ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ.
Παρακάτω παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση.




ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
“AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ”
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2005




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ αποδέχθηκε την ευγενική πρόσκληση της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ της ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ και η ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ θα συμμετάσχει στο ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 24/2/2014 ημέρα Δευτέρα στο γήπεδο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ της Καισαριανής με ώρα ενάρξεως 15.00μ.μ.
Το τουρνουά διοργανώνεται προς τιμήν του αποβιώσαντος Προέδρου της ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ Ούγκο Τσάβες.
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι εξής ομάδες: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, HASTA LA VICTORIA,ΚΕΡΚΥΡΑ και η αντιπροσωπευτική ομάδα της ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ.





ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πρώτη Φεβρουαρίου 2014 συνήλθαν σε έκτακτη γενική συνέλευση, τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ, με θέματα τη λειτουργία του Συνδέσμου και την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
Κατά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν, εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι Βασίλης Μαστρακούλης, Αριστείδης Καμάρας, Γιάννης Γεωργαράς, Χαράλαμπος Ασφής, Κώστας Παπαγεωργίου, Γιώργος Εμμανουήλ, Πέτρος Μπόντζος, Τάκης Παντέλης και Νίκος Ζουμπατόπουλος και ως αναπληρωματικά οι Δημήτρης Σκόρδος, Νίκος Σιμιγδαλάς, Μάριος Σκούρας, Νίκος Βενεδίκης και Γιώργος Παπαδόπουλος.
Μετά το πέρας των εργασιών της γενικής συνελεύσεως, άπαντες οι εκλεγέντες πραγματοποίησαν την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, συγκροτήθηκαν σε σώμα και ανατέθηκαν τα αξιώματα και οι σχετικές εξουσίες ως εξής:

Πρόεδρος: Βασίλης Μαστρακούλης
Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Γεωργαράς
Ταμίας: Χαράλαμπος Ασφής
Α΄ Αντιπρόεδρος: Πέτρος Μπόντζος
Β΄Αντιπρόεδρος: Γιώργος Εμμανουήλ
Αναπληρωματικός Γενικός Γραμματέας και Νομικός Σύμβουλος: Αριστείδης Καμάρας
Έφορος Ποδοσφαιρικής Ομάδας: Νίκος Ζουμπατόπουλος
Υπεύθυνος Ειδικών Θεμάτων: Κώστας Παπαγεωργίου
Αναπληρωτής Έφορος Ποδοσφαιρικής Ομάδας: Τάκης Παντέλης


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας


ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΜΑΡΑΣ





Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στην αίθουσα τροπαίων του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών “ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ”.
Η συμμετοχή ήταν πέραν του αναμενόμενου των διοργανωτών.
Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε τους: Παπάζογλου, Γεωργαρά, Καμάρα, Μαστρακούλη, Παπαγεωργίου, Μπόντζο,
Κυριακού, Παπαδάκη, Ασφή, Δερμάτη, Βασιλείου, Μουστάκα, Ράμο, Ποζαπαλίδη, Βερτσώνη, Αργυρίου, Βενεδίκη, Κορωνάρχη, Σαχίνη, Καλογερόπουλο, Παπαδόπουλο, Μασίκα, Ροκά, Θεοχαρίδη, Καρούλια, Σκούρα, Βρεττό, Σκόρδο, Λαδονικόλα, Χαμόδρακα, Ραφαηλίδη, Τσιγγούλη από τον Απόλλωνα.
Από τον Παναθηναϊκό: Αντωνιάδη, Πανάκη, Θεοφάνη, Τζουνάκο, Οικονομόπουλο, Κωνσταντίνου.
Από τον Εθνικό: Γράφα, Μάλλιαρη.
Από το Αιγάλεω: Γιαφάνογλου, Δεσύλλα.
Από την Προοδευτική: Φουράκη, Ιωαννίδη.
Από την Ν. Ιωνία: Ουσταμπασίδη.
Από τον Φωστήρα: Αρσενιάδη, Δεϊμέζη, Αβαγιανέλλη, Δημητσάνα.
Από τον Ατρόμητο: Κωνσταντινίδη. Τσιριμιάγκο.
Από τον Αχαρναϊκό: Πλεξίδα, Αγγελίδη.
Από τον Ολυμπιακό: Γλύκα Αντ.
Από τον ΆΤΤΑΛΟ Ν.Φ.: Μπακούς.
Ο Τόζα Βεσελίνοβιτς και οδημοσιογράφος Α. Μπόμης.
Οι τ. Πρόεδροι: Σανταμούρης, Παπαγεωργίου, Καμάρας.
Ζητάμε συγγνώμη εάν μας έχουν διαφύγει κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, αυτό αποτελεί παράλλειψη και μόνο.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Β. Μαστρακούλης ο οποίος μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος.
Ακολούθως το λόγο πήρε ο Καμάρας, ο οποίος τόνισε πως ο Σύνδεσμος είναι προς την κατεύθυνση δημιουργίας Δεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών.
Κατόπιν κλήθηκαν και βραβεύτηκαν από τον Σύνδεσμο οι: Σαχίνης, Κορωνάρχης, Μουστάκας, Ποζαπαλίδης, Βελλής Σταμάτης και Τόζα Βεσελίνοβιτς.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας από τον πρόεδρο Β. Μαστρακούλη και ακολούθησε μπουφές, αναμνήσεις και συνεντεύξεις.
Η φωτογράφιση έγινε από τον ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΝΤΕ και τον ευχαριστούμε γι΄αυτή του την προσφορά.







Το προεδρείο από αριστερά: Σ. Παπάζογλου, Γ. Γεωργαράς, Αρ. Καμάρας, Β. Μαστρακούλης, Κ. Παπαγεωργίου.







Ο Ν. Καρούλιας παραλαμβάνει την πλακέτα του ΣΤ. ΒΕΛΛΗ από τον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Γκότση Ηρ..






Ο Γ. Γραμματέας του " Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" Στέφ. Ιντζόγλου, ο πρόεδρος Παν. Καταβέλος, Σκόρδος Δημ., και ο Γεν. Αρχηγός των τμημάτων υποδομής Δημητρίου Μάνος.







Ο Τόζα Βεσελίνοβιτς.




Ο Τόζα Βεσελίνοβιτς παραλαμβάνει την αναμνηστική πλακέτα από τον Γεωργαρά.













Βρεττός, Σκούρας, Οικονομόπουλος.






Δερμάτης, Βρεττός, Σκούρας, Βεσελίνοβιτς.





Θεοχαρίδης, Σκούρας.



Ο Α. Γλύκας παίρνει συνέντευξη από τον πρόεδρο
του Συνδέσμου Παλαιμάχων Β. Μαστρακούλη.




Πάσχος, Σκούρας, Οικονομόπουλος.



Συνέντευξη με τον Μ. Σκούρα.



Συνένετευξη με τον Κ. Βρεττό.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728