Κορασίδες (1) - Νέα

















 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το ερχόμενο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρες 16.00 μ.μ. - 20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ, οι ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ των αθλητών των τμημάτων:  ΑΝΔΡΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ.

΄Ολοι οι αθλητές που έχουν δελτίο στον Σύλλογο για τις κατηγορίες που προαναφέρουμε και θέλουν να λάβουν μέρος στις αγωνιστικές ομάδες αναπτυξιακών τμημάτων, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να παρευρεθούν έχοντας μαζί τους ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ταυτότητος έγχρωμη και τον ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ τους.

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων από το κλιμάκιο Ιατρών της Εταιρείας 'ΠΑΡΟΝ ΚΛΑΜΠ' θα σφραγιστούν τα ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ όλων των αθλητών/αθλητριών σύμφωνα με το νέο Νόμο της ΕΟΠΕ. Επειδή τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη των Πρωταθλημάτων είναι μικρά, παρακαλούμε όλα τα παιδιά να παρουσιαστούν στις Ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθύμιση:

Είναι απαραίτητο όλοι οι αθλητές /αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων να εξοφλήσουν την 1η δόση συνδρομής του έτους, για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Η είσπραξη συνδρομών θα γίνεται κατά τη διάρκεια των Ιατρικών εξετάσεων στο Κλειστό γήπεδο από την Γραμματεία του Συλλόγου.

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ




























ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ομάδα των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ του συλλόγου μας παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο κατά τη διάρκεια της 2ης φάσης των αγώνων του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ. Το τουρνουά του Λουτρακίου -κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων- λειτούργησε θετικά για την μεγάλη ομάδα κοριτσιών των αναπτυξιακών τμημάτων του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Η συνεχής προσπάθεια και η καλή δουλειά με την καθοδήγηση του Μανώλη Κιάσσου έφερε αποτελέσματα. Οι νίκες διαδέχονται η μία την άλλη και η αυτοπεποίθηση έφτασε στα ύψη. Το τμήμα αυτό που σαν βάση έχει τις Παγκορασίδες του 2016-17 αποκτά εμπειρία και μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη ομάδα!
Το βράδυ του Σαββάτου συναρπαστικές στιγμές μας χάρισαν οι Κορασίδες μας, καθώς σε έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές μετά από 2 ώρες και 17 λεπτά κατάφεραν να επιβληθούν εκτός έδρας του ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ 3-2.
Το κορίτσια μας προηγήθηκαν 1-0 αλλά ο αντίπαλος αντέδρασε και κατέκτησε τα δύο επόμενα σετ και βρέθηκε με 2-1 πολύ κοντά στη νίκη. Τα κορίτσια του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη καθώς έπαιξαν με πάθος φέρνοντας το παιχνίδι στο 2-2 και τελικά κατόρθωσαν να επικρατήσουν με 15-13 στο 5ο σετ παίρνοντας τη νίκη από ένα πολύ καλό αντίπαλο.

Η σύνθεση της ομάδας ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

Άννα Χναράκη, Καλλιόπη Κοτροκόη, Άννα Σδραβοπούλου, Ελεονώρα Σδραβοπούλου, Κατερίνα Χαϊταλή, Καλλιθέα Μήλου, Ζαριφούλα Μήτση, Κατερίνα Πλουμιστού, Γεωργία Λουκάτου, Μίκα Παλαιολόγου, Κατερίνα Ντούρα, Μαριαλένα Τσάκωνα, Αθηνά Σπυράτου, Ελένη Ζησιμάτου, Σία Αναστασίου και Ιωάννα Σιλιγάρδου.

apollongs.gr



ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΒΟΛΕΪ










Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους οτι κυκλοφόρησαν ήδη οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ του τμήματος ΒΟΛΕΪ.

Ελπίζουμε στην υποστήριξη των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας και σας καλούμε να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας για το τμήμα βόλεϊ.

Η Ανδρική ομάδα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Kατηγορίας συμμετέχοντας στον Α' Ομιλο - 1ο Υποόμιλο.

Η Γυναικεία ομάδα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Β' Εθνικής στην Περιφέρεια της ΕΣΠΑΑΑ.

Οι ομάδες Κορασίδων - Παγκορασίδων και Παίδων συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ.

apollongs.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ

ΚΛΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΛΕΪ

Οι αθλήτριες των Αναπτυξιακών τμημάτων του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που έχουν γεννηθεί απο 2001 μέχρι και το 2004 και θα πλαισιώσουν τις ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ καλούνται σε:

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 15.00 μμ.

Η πρώτη συγκέντρωση περιλαμβάνει σωματομετρικούς ελέγχους, γνωριμία με τον προπονητή τους κ.ΜΑΝΩΛΗ ΚΙΑΣΣΟ, ανακοίνωση του προγράμματος προπονήσεων καθώς και του αγωνιστικού προγράμματος της περιόδου 2017-2018.

Οσα κορίτσια ήταν μέλη των Ακαδημιών του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ την προηγούμενη περίοδο και πληρούν τα προαναφερόμενα ηλικιακά κριτήρια, καλούνται να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση με σκοπό την πλήρωση και των τμημάτων ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2 και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

apollongs.gr
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2 - ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017

Σήμερα Παρασκευή μετά τις 21.30 μμ θα γίνει η κλήρωση του Τουρνουά που διοργανώνει η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.

Η εξαιρετική ιδέα των Διοικούντων το Σωματείο της Μεταμόρφωσης, έχει σκοπό να κρατήσει σε αγωνιστικό ρυθμό, μετά την λήξη των επισήμων διοργανώσεων, τις ομάδες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ των Συλλόγων που θα συμμετάσχουν. Πρόκειται για ένα Μίνι Πρωτάθλημα στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή εννέα (9) ομάδες οι εξής:

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΣ ΙΩΝΕΣ - ΑΜΑΖΟΝΕΣ - ΑΕΚ - ΠΑΠΑΓΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ.

Οι ώρες και οι έδρες διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστούν στην αποψινή κλήρωση στα γραφεία των Οργανωτών.


Από Δημ. Αθανασέκο





ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-3 στο βόλεϊ Κορασίδων

Με νίκη αποχαιρέτισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς οι μικρές μπλε αμαζόνες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Το μεσημέρι του Σαββάτου κέρδισαν εκτός εδρας τον Οδυσσέα Αμαρουσίου με 3-0.
Η ομάδα του Μιχάλη Κοτζάμπαση και του Βασίλη Κυριακίδη ήταν καλύτερη και παίζοντας πιεστικά δεν αφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο. Τέλος των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων λοιπόν αφού πλέον θα συμμετέχει σε τουρνουά και φιλικές αναμετρήσεις μέχρι το καλοκαίρι λίγο μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Παπαδοπούλου, Βασιλείου, Φιλαίτη, Ροντογιάννη, Σδραβοπούλου Ε, Τροιζή, Κοτροκόη, Καλογιάννη, Σδραβοπούλου Α, Κρέτση, Χναράκη, Μήτση, Γεωργούλα(λ), Παλαιολόγου (λ).

apollongs.gr




ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 στις Κορασίδες

Νέα νίκη για τις κορασίδες του Απόλλωνα (4η σερί) αυτή τη φορά εκτός έδρας στο κλειστό Νίκος Κακλαμανάκης στο Λαγονήσι.
Η ομάδα των μικρών 'μπλέ αμαζόνων' δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στο πρώτο σετ, αλλά μπόρεσε να κερδίσει τελικά στα σημεία με σκορ 26-24.
Στο δεύτερο σετ επικράτησε με 25-18 περιορίζοντας τα λάθη και τελείωσε το παιχνίδι με περίπατο στο 3ο σετ με σκόρ 25-10.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κορασίδες):
Βασιλείου (π), Αποστολοπούλου (δ), Παπαδοπούλου (κ), Ροντογιάννη (κ), Φιλαίτη (α), Τροιζή (α), Γεωργούλα (λ), Κουμπούλη (α), Ντούρα (π).


apollongs.gr



Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 3-0 στο βόλεϊ Κορασίδων

Συνέχεια στις νίκες για τις Κορασίδες του Μιχάλη Κοτζάμπαση το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό της Ριζούπολης με αντίπαλο την ομάδα του Γκύζη Πολυγώνου.
Η ομάδα μας έφτασε σε ευκολη νίκη με 3-0 παίζοντας εξαιρετικό παιχνίδι.
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Παπαδοπούλου, Βασιλείου, Τροιζή, Ροντογιάννη, Αποστολοπούλου, Φιλαίτη, Γεωργούλα(λ), Παλαιολόγου(λ), Κοτροκόη, Κουμπούλη, Μήτση, Χναράκη, Σδραβοπούλου Ε, Σδραβοπούλου Α.

apollongs.gr

31/1/2016



Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΙΤΗ 3-1

Νέα νίκη για τις μικρές αμαζόνες, τις κορασίδες του Απόλλωνα αυτη τη φορά με αντίπαλο την Σχολή Μωραίτη.
Η ομάδα του Μιχάλη Κοτζάμπαση ήταν εξαιρετικη και κέρδισε δίκαια παρουσιάζοντας ενα δεμένο σύνολο με ποιότητα.
Η ομάδα ξεκίνησε με την Βασιλείου στην πάσα, διαγώνια την Αποστολοπούλου, κεντρικές τις Παπαδοπούλου και Ροντογιάννη και ακραίες τις Φιλαίτη και Τροιζή. Λίμπερο η Γεωργούλα και η Παλαιολόγου. Στη διάρκεια του παιχνιδιού αγωνίστηκαν η Μήτση στα άκρα, η Καλογιάννη στην πάσα , η Κοτροκόη στο κέντρο και οι μικρές νέες παγκορασίδες Χναράκη και Σδραβοπούλου.
Τα κορίτσια μας μετα τη χθεσινή νίκη τους βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας στον όμιλο τους!
apollongs.gr








Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 3-0

Με ένα εκκωφαντικό 3-0 οι μικρές ομορφιές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ζέσταναν το απόγευμα της Κυριακής το κλειστό της Ριζούπολης!
Οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ μας παίζοντας θαυμάσια, νίκησαν την ομάδα του ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με 3-0 !
Η αυτοπεποίθηση είναι ο παρονομαστής αυτής της μεγάλης προσπάθειας, που μπαίνει σαν παρακαταθήκη στις αποσκευές των μικρών αμαζόνων για ακόμα καλύτερη συνέχεια μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.
Και όπως ήταν φυσικό, γιόρτασαν τη νίκη με τι άλλο, με selfie στα αποδυτήρια!
Μπράβο κορίτσια!!!
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: (Μ. Κοτζάμπασης): Βασιλείου, Αποστολοπούλου, Φιλαίτη, Τροιζή, Παπαδοπούλου, Ροντογιάννη, Κοτροκόη, Μήτση, Γεωργούλα, Κουμπούλη, Χναράκη, Παλαιολόγου, Καλογιάννη.


 apollongs.gr


 20/12/2015



ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 3-0               ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Νίκη και για τις Κορασίδες του Απόλλωνα το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό της Ριζούπολης με αντίπαλο την ομάδα του Λαγονησίου.
Η ομάδα του Μιχάλη Κοτζάμπαση και του Γιώργου Παπαστέλιου επανήλθε με ένα καθαρό 3-0 (25-10, 25-18, 25-15) στον Ε' όμιλο του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ και τελείωσε θετικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2015!


Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Παπαδοπούλου, Βασιλείου, Φιλαίτη, Μήτση, Ροντογιάννη, Αποστολοπούλου, Κοτροκόη, Γεωργούλα(λ), Καλογιάννη, Κρέτση, Τροιζή, Παλαιολόγου.

Του Δημήτρη Αθανασέκου


 =======================================================================





6η Αγωνιστική
ΚΥΡ-08/11/15
12:00
ΔΓ ΜΕΤΣ ΓΣ ΑΡΙΩΝ ΑΓ.ΑΡΤΕΜΙΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
0-3
ΣΑΒ-07/11/15
21:00
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
3-2
ΣΑΒ-07/11/15
14:30
ΜΥΡΑΚΤΗΣ ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ 1 - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
3-0
ΣΑΒ-07/11/15
21:00
ΚΑΡΕΑ ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 1
1-3

7η Αγωνιστική
ΣΑΒ-14/11/15
20:00
ΔΓ ΒΥΡΩΝΑ ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 1 - ΓΣ ΑΡΙΩΝ ΑΓ.ΑΡΤΕΜΙΟΥ
ΣΑΒ-14/11/15
21:00
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΑΒ-14/11/15
17:00
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ 1
ΚΥΡ-15/11/15
14:00
ΕΓ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟ ΚΑΡΕΑ



ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Το..ρόδι έσπασε για τις κορασίδες του Απόλλωνα με μία ευρεία καθαρή νίκη με 3-0 και αντίπαλο την ομάδα των ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΑ!
Με εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα του Μ. Κοτζάμπαση και του Γ. Παπαστέλιου κατόρθωσε να κερδίζει το πρώτο της ρόζ φύλλο αγώνα μέσα στο κλειστό της Ριζούπολης και να μαζέψει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος του Ε' ομίλου των Κορασίδων!

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Θ. Παπαδοπούλου (αρχηγός), Φ. Ροντογιάννη, Μ. Βασιλείου, Ε. Φλώρου, Μ. Φιλαίτη, Θ. Τροιζή, Λ. Γεωργούλα (λ), Μ.Αποστολοπούλου Δ. Παλαιολόγου (λ), Ε. Καλογιάννη, Ε. Κρέτση, Ζ. Μήτση, Μ. Κορφιάτη.

Του Δημήτρη Αθανασέκου


Καλούνται οι Κορασίδες και Παγκορασίδες του Απόλλωνα την ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 6,30 μμ στο κλειστό γυμναστήριο της Ριζούπολης για επίσημη πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου.

Οι προπονητές των ομάδων Κορασίδων & Παγκορασίδων, κ. Μιχάλης Κοτζάμπασης και Γιώργος Παπαστέλιος θα καλωσορίσουν τα κορίτσια μας και θα παραδώσουν το πρόγραμμα προπονήσεων,  με σκοπό η ομάδα των Κορασίδων να είναι έτοιμη στα τέλη του Οκτωβρίου για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Του Δημήτρη Αθανασέκου


















9η Αγωνιστική
ΣΑΒ-14/03/15
19:00
ΕΓ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ-1 - ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-1
2-3
ΣΑΒ-14/03/15
11:30
ΔΓ ΣΠΑΤΩΝ ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
3-2
ΣΑΒ-14/03/15
13:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΣΟΧ "ΦΟΙΒΟΣ" - ΑΟ ΒΑΡΗΣ "Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
2-3
ΣΑΒ-14/03/15
14:00
ΕΑΚ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
3-2
ΣΑΒ-14/03/15
20:30
ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ
3-0



ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΡΕΠΟ

10η Αγωνιστική
ΣΑΒ-21/03/15
18:30
ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-1 - ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΚΥΡ-22/03/15
16:45
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ-1
ΣΑΒ-21/03/15
12:30
ΒΑΡΗΣ ΚΛ. ΑΟ ΒΑΡΗΣ "Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ" - ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
ΣΑΒ-21/03/15
12:00
ΑΚ ΓΟΥΔΗ ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ - ΑΣΟΧ "ΦΟΙΒΟΣ"
ΣΑΒ-21/03/15
21:00
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ



ΡΕΠΟ - ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ




 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΛΕΪ  Δ΄ ΓΚΡΟΥΠ ΘΕΣΕΙΣ 44-54 Β' ΦΑΣΗ  4η Αγωνιστική.



Πίνακας Βαθμολογίας Πρωταθλήματος: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Δ΄ ΓΚΡΟΥΠ ΘΕΣΕΙΣ 44-54 Β' ΦΑΣΗ

A/A
Σωματείο
Αγώνες
Νίκες
Ήττες
ΣΕΤ
Μηδεν.
Βαθμοί
Υπερ
Κατά
1.
ΑΟ ΒΑΡΗΣ "Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
4
4
0
12
2
0
8
2.
ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4
4
0
12
3
0
8
3.
ΑΣΟΧ "ΦΟΙΒΟΣ"
3
3
0
9
1
0
6
4.
ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ-1
4
2
2
9
7
0
6
5.
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
4
2
2
7
7
0
6
6.
ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-1
3
2
1
8
3
0
5
7.
ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
4
1
3
3
9
0
5
8.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
3
1
2
3
6
0
4
9.
ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
3
1
2
3
7
0
4
10.
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
4
0
4
3
12
0
4
11.
ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ
4
0
4
0
12
0
4



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης Αγωνιστικής
ΣΑΒ-31/01/15
18:30
ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-1 - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
3-0
ΚΥΡ-01/02/15
16:45
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ ΒΑΡΗΣ "Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
0-3
ΣΑΒ-31/01/15
19:30
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
0-3
ΚΥΡ-01/02/15
18:30
ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
3-1
ΣΑΒ-31/01/15
13:15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ-1 - ΑΣΟΧ "ΦΟΙΒΟΣ"
1-3




ΡΕΠΟ - ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ


 

Η ομάδα των κορασίδων στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής έχασε απο την ισχυρότερη ομάδα του Αγ. Στεφάνου με 3-0.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας έχει ρεπό.



Πίνακας Βαθμολογίας Πρωταθλήματος: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 
Δ΄ ΓΚΡΟΥΠ ΘΕΣΕΙΣ 44-54 Β' ΦΑΣΗ




A/A
Σωματείο
Αγώνες
Νίκες
Ήττες
ΣΕΤ
Μηδεν.
Βαθμοί
Υπερ
Κατά
1.
ΑΟ ΒΑΡΗΣ "Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
2
2
0
6
0
0
4
2.
ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2
2
0
6
2
0
4
3.
ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ-1
2
1
1
5
3
0
3
4.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
2
1
1
3
3
0
3
5.
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
2
1
1
3
3
0
3
6.
ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
2
1
1
3
4
0
3
7.
ΑΣΟΧ "ΦΟΙΒΟΣ"
1
1
0
3
0
0
2
8.
ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-1
1
1
0
3
0
0
2
9.
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
2
0
2
1
6
0
2
10.
ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ
2
0
2
0
6
0
2
11.
ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
2
0
2
0
6
0
2



2η Αγωνιστική
ΚΥΡ-18/01/15
19:30
ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-1 - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
3-0
ΣΑΒ-17/01/15
12:30
ΒΑΡΗΣ ΚΛ. ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ - ΑΟ ΒΑΡΗΣ "Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ"
0-3
ΚΥΡ-18/01/15
17:00
ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ
3-0
ΣΑΒ-17/01/15
17:00
ΕΓ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ-1 - ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2-3
ΣΑΒ-17/01/15
11:30
ΔΓ ΣΠΑΤΩΝ ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
3-1



ΡΕΠΟ - ΑΣΟΧ "ΦΟΙΒΟΣ"











  03/ΣΕΠΤ/2014
Δ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 7 μετεγγραφές αθλητών προς την ομάδα μας.
‘Ηρθαν οι εξής βολεϊμπολίστες:

Αλεξόπουλος Γιάννης – Λένας Γιώργος – Φραγκιαδάκης Μάνος (υποσχετική) – Κουμουνδούρος Μένιος – Χατζηκάλφας Αριστείδης – Παπαστέλιος Γιώργος και Κοτζαμπάσης Μιχαήλ. Με τις φετεινές προσθήκες το ρόστερ της ομάδος αριθμεί 14 αθλητές και παρουσιάζεται αξιόμαχο για την κατηγορία Α2 που θα αγωνίζεται. Τα οικονομικά στοιχεία των μετεγγραφών αναλύονται απο τον Πρόεδρο του Δ.Σ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 5 μετεγγραφές στην Α΄ ομάδα γυναικών. Αποκτήθηκαν οι εξής αθλήτριες:

Μόκα Γεωργία – Σίντορ Μαρία (υποσχετική) – Τσιούστα Στέλλα (υποσχετική) – Νάσιου Κωνσταντίνα και Παπαπάνου Αναστασία. Οι προπονήσεις αρχισαν την τρέχουσα εβδομάδα υπο τις οδηγίες του νέου προπονητή κου Μαναριώτη Παύλου. Το ρόστερ της ομάδος αριθμεί 18 αθλήτριες εκ των οποίων οι 2 εξακολουθούν να κάνουν αποθεραπεία απο επεμβάσεις αποκατάστασης ρήξης χιαστών. Η ομάδα θα αγωνίζεται στην 2 τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑ. Πέντε αθλήτριες αποχώρησαν με αποδέσμευση. Για τις μετεγραφές των Τσιούστα και Νάσιου δαπανήθηκε το ποσόν των 200,00 ευρώ το οποίο καλύφθηκε απο χορηγίες τρίτων.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τα τμήματα ανάπτυξης εκκινούν προπονήσεις το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Σεπτεμβρίου. Το τμήμα Κορασίδων αριθμεί 14 αθλήτριες και πραγματοποίησε μία μετεγγραφή (Βασιλείου Ελένη). Το τμήμα Πανκορασίδων αριθμεί αυτή τη στιγμή 8 αθλήτριες αλλά αναμένεται να ενισχυθεί απο τις νέες εγγραφές στα τμηματα ακαδημιών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΕΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Για τα παραπάνω τμήματα υπεβλήθησαν ηλεκτρονικά (σύμφωνα με το νέο σύστημα της ΕΟΠΕ) απο τον υπογράφοντα ώς ωρισθέντα υπεύθυνο όλες οι απαιτούμενες δηλώσεις ανανεώσεων Δελτίων, μετεγραφών ανδρών – γυναικών & κορασίδων και ολοκληρώθηκαν οι υποβολές συμμετοχών στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Δεν έχει υποβληθεί συμμετοχή στο Κύπελλο – διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί εντος της εβδομάδος. Αντίγραφα όλων των δηλώσεων καθώς και των παραβόλων που κατεβλήθησαν έχουν δοθεί στην γραμματεία του Γ.Σ. Περαιτέρω δημιουργήθηκε ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα τμήματα βόλλευ ένα αντίγραφο της οποίας έχει σταλεί ηλεκτρονικά στην Γραμματεία του Συλλόγου.



ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΟΜΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετά απο συννενόηση με την οικογένεια Βελλή εγκρίθηκε η χρησιμοποίηση του Λογοτύπου ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στις εμφανίσεις και τα ρούχα αποστολής της Γυναικείας ομάδος Βόλλευ. Πιστεύουμε οτι στο μέλλον η συνεργασία αυτή θα αποφέρει και οικονομική στήριξη στο τμήμα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

  • Προπονητής του τμήματος ανδρών και την τρέχουσα περίοδο ο κ. Νικηφορίδης Κώστας
  • Προπονητής του τμήματος γυναικών για την τρέχουσα περίοδο ο. κ. Μαναριώτης Παύλος
  • Προπονητής του τμήματος κορασίδων για την τρέχουσα περίοδο ο αθλητής κ. Κοτζαμπάσης Μιχαήλ
  • Προπονητές του τμήματος ανάπτυξης (ακαδημιών βόλλευ) θα είναι οι αθλητές του Συλλόγου Πούλου Αγγελική & Γεωργίου Κώστας
  • Τα τμήματα γυναικών – κορασίδων συνεπικουρεί και ο αθλητής μας κ. Χριστοφοράκης Χρήστος


Ο Έφορος του Τμήματος Γυναικείου Βόλεϊ:

ΑΘΑΝΑΣΕΚΟΣ ΔΗΜ.











Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728