Παιδικό - Νέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το ερχόμενο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρες 16.00 μ.μ. - 20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ, οι ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ των αθλητών των τμημάτων:  ΑΝΔΡΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ.

΄Ολοι οι αθλητές που έχουν δελτίο στον Σύλλογο για τις κατηγορίες που προαναφέρουμε και θέλουν να λάβουν μέρος στις αγωνιστικές ομάδες αναπτυξιακών τμημάτων, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να παρευρεθούν έχοντας μαζί τους ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ταυτότητος έγχρωμη και τον ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ τους.

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων από το κλιμάκιο Ιατρών της Εταιρείας 'ΠΑΡΟΝ ΚΛΑΜΠ' θα σφραγιστούν τα ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ όλων των αθλητών/αθλητριών σύμφωνα με το νέο Νόμο της ΕΟΠΕ. Επειδή τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη των Πρωταθλημάτων είναι μικρά, παρακαλούμε όλα τα παιδιά να παρουσιαστούν στις Ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθύμιση:

Είναι απαραίτητο όλοι οι αθλητές /αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων να εξοφλήσουν την 1η δόση συνδρομής του έτους, για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Η είσπραξη συνδρομών θα γίνεται κατά τη διάρκεια των Ιατρικών εξετάσεων στο Κλειστό γήπεδο από την Γραμματεία του Συλλόγου.

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

  03/ΣΕΠΤ/2014
Δ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 7 μετεγγραφές αθλητών προς την ομάδα μας.
‘Ηρθαν οι εξής βολεϊμπολίστες:

Αλεξόπουλος Γιάννης – Λένας Γιώργος – Φραγκιαδάκης Μάνος (υποσχετική) – Κουμουνδούρος Μένιος – Χατζηκάλφας Αριστείδης – Παπαστέλιος Γιώργος και Κοτζαμπάσης Μιχαήλ. Με τις φετεινές προσθήκες το ρόστερ της ομάδος αριθμεί 14 αθλητές και παρουσιάζεται αξιόμαχο για την κατηγορία Α2 που θα αγωνίζεται. Τα οικονομικά στοιχεία των μετεγγραφών αναλύονται απο τον Πρόεδρο του Δ.Σ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 5 μετεγγραφές στην Α΄ ομάδα γυναικών. Αποκτήθηκαν οι εξής αθλήτριες:

Μόκα Γεωργία – Σίντορ Μαρία (υποσχετική) – Τσιούστα Στέλλα (υποσχετική) – Νάσιου Κωνσταντίνα και Παπαπάνου Αναστασία. Οι προπονήσεις αρχισαν την τρέχουσα εβδομάδα υπο τις οδηγίες του νέου προπονητή κου Μαναριώτη Παύλου. Το ρόστερ της ομάδος αριθμεί 18 αθλήτριες εκ των οποίων οι 2 εξακολουθούν να κάνουν αποθεραπεία απο επεμβάσεις αποκατάστασης ρήξης χιαστών. Η ομάδα θα αγωνίζεται στην 2 τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑ. Πέντε αθλήτριες αποχώρησαν με αποδέσμευση. Για τις μετεγραφές των Τσιούστα και Νάσιου δαπανήθηκε το ποσόν των 200,00 ευρώ το οποίο καλύφθηκε απο χορηγίες τρίτων.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τα τμήματα ανάπτυξης εκκινούν προπονήσεις το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Σεπτεμβρίου. Το τμήμα Κορασίδων αριθμεί 14 αθλήτριες και πραγματοποίησε μία μετεγγραφή (Βασιλείου Ελένη). Το τμήμα Πανκορασίδων αριθμεί αυτή τη στιγμή 8 αθλήτριες αλλά αναμένεται να ενισχυθεί απο τις νέες εγγραφές στα τμηματα ακαδημιών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΕΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Για τα παραπάνω τμήματα υπεβλήθησαν ηλεκτρονικά (σύμφωνα με το νέο σύστημα της ΕΟΠΕ) απο τον υπογράφοντα ώς ωρισθέντα υπεύθυνο όλες οι απαιτούμενες δηλώσεις ανανεώσεων Δελτίων, μετεγραφών ανδρών – γυναικών & κορασίδων και ολοκληρώθηκαν οι υποβολές συμμετοχών στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Δεν έχει υποβληθεί συμμετοχή στο Κύπελλο – διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί εντος της εβδομάδος. Αντίγραφα όλων των δηλώσεων καθώς και των παραβόλων που κατεβλήθησαν έχουν δοθεί στην γραμματεία του Γ.Σ. Περαιτέρω δημιουργήθηκε ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα τμήματα βόλλευ ένα αντίγραφο της οποίας έχει σταλεί ηλεκτρονικά στην Γραμματεία του Συλλόγου.ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΟΜΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετά απο συννενόηση με την οικογένεια Βελλή εγκρίθηκε η χρησιμοποίηση του Λογοτύπου ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στις εμφανίσεις και τα ρούχα αποστολής της Γυναικείας ομάδος Βόλλευ. Πιστεύουμε οτι στο μέλλον η συνεργασία αυτή θα αποφέρει και οικονομική στήριξη στο τμήμα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

  • Προπονητής του τμήματος ανδρών και την τρέχουσα περίοδο ο κ. Νικηφορίδης Κώστας
  • Προπονητής του τμήματος γυναικών για την τρέχουσα περίοδο ο. κ. Μαναριώτης Παύλος
  • Προπονητής του τμήματος κορασίδων για την τρέχουσα περίοδο ο αθλητής κ. Κοτζαμπάσης Μιχαήλ
  • Προπονητές του τμήματος ανάπτυξης (ακαδημιών βόλλευ) θα είναι οι αθλητές του Συλλόγου Πούλου Αγγελική & Γεωργίου Κώστας
  • Τα τμήματα γυναικών – κορασίδων συνεπικουρεί και ο αθλητής μας κ. Χριστοφοράκης Χρήστος


Ο Έφορος του Τμήματος Γυναικείου Βόλεϊ:

ΑΘΑΝΑΣΕΚΟΣ ΔΗΜ.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728