Ακαδημίες Αγοριών - Νέα


 ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪΞεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα ΒΟΛΕΪ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ για την νέα περίοδο.
Φέτος οι ακαδημίες βόλεϊ θα φιλοξενηθούν στο νέο κλειστό χώρο που ετοιμάζουμε στην θύρα 8 του Γηπέδου Γεώργιος Καμάρας, με νέα φιλοσοφία λειτουργίας. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή με σκοπό την καλύτερη εκγύμναση των παιδιών. 

Ο χώρος του κλειστού γηπέδου θα χρησιμοποιείται από τις Ακαδημίες Βόλεϊ για οργάνωση Τουρνουά με γειτονικές ομάδες και απο τα αγωνιστικά τμήματα.

Τα τμήματα Ακαδημιών θα μπορούν να λειτουργούν όλα τα απογεύματα της εβδομάδας κατ΄ επιλογή των γονέων, καθώς και τα Σαββατοκύριακα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

Οι έμπειροι προπονητές μας Αγγελική Πούλου και Μανώλης Κιάσσος θα είναι δίπλα στα παιδιά προσφέροντας τις γνώσεις τους και την αγάπη για το άθλημα του Βόλεϊ.

Η περίοδος προπονήσεων αρχίζει το Σαββατοκύριακο 16 - 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017  και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.
Το κόστος ετήσιας συνδρομής ανέρχεται σε 300 ευρώ, καταβάλλεται σε τρείς ισόποσες δόσεις  (Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος, Φεβρουάριος) και στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται οι πλήρεις Ιατρικές εξετάσεις των παιδιών και ο ρουχισμός τους.

Οι Ιατρικές εξετάσεις θα γίνουν μέσα στον Σεπτέμβριο από εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό,  εταιρείας που έχει συμβληθεί με τον Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Ειδικές προσφορές θα ισχύσουν για γονείς  που έχουν πάνω από ένα παιδί στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται είτε στην γραμματεία του Συλλόγου καθημερινά από το πρωϊ μέχρι το απόγευμα (κ.Αντωνία), είτε τα απογεύματα στο γραφείο μπάσκετ του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ριζούπολης (κ. Λ. Κονταξής).

Πληροφορίες για τις ακαδημίες Βόλεϊ:

Τ. 210 - 2525 734  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου: apollon@apollongs.gr

apollongs.gr  03/ΣΕΠΤ/2014
Δ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 7 μετεγγραφές αθλητών προς την ομάδα μας.
‘Ηρθαν οι εξής βολεϊμπολίστες:

Αλεξόπουλος Γιάννης – Λένας Γιώργος – Φραγκιαδάκης Μάνος (υποσχετική) – Κουμουνδούρος Μένιος – Χατζηκάλφας Αριστείδης – Παπαστέλιος Γιώργος και Κοτζαμπάσης Μιχαήλ. Με τις φετεινές προσθήκες το ρόστερ της ομάδος αριθμεί 14 αθλητές και παρουσιάζεται αξιόμαχο για την κατηγορία Α2 που θα αγωνίζεται. Τα οικονομικά στοιχεία των μετεγγραφών αναλύονται απο τον Πρόεδρο του Δ.Σ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 5 μετεγγραφές στην Α΄ ομάδα γυναικών. Αποκτήθηκαν οι εξής αθλήτριες:

Μόκα Γεωργία – Σίντορ Μαρία (υποσχετική) – Τσιούστα Στέλλα (υποσχετική) – Νάσιου Κωνσταντίνα και Παπαπάνου Αναστασία. Οι προπονήσεις αρχισαν την τρέχουσα εβδομάδα υπο τις οδηγίες του νέου προπονητή κου Μαναριώτη Παύλου. Το ρόστερ της ομάδος αριθμεί 18 αθλήτριες εκ των οποίων οι 2 εξακολουθούν να κάνουν αποθεραπεία απο επεμβάσεις αποκατάστασης ρήξης χιαστών. Η ομάδα θα αγωνίζεται στην 2 τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑ. Πέντε αθλήτριες αποχώρησαν με αποδέσμευση. Για τις μετεγραφές των Τσιούστα και Νάσιου δαπανήθηκε το ποσόν των 200,00 ευρώ το οποίο καλύφθηκε απο χορηγίες τρίτων.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τα τμήματα ανάπτυξης εκκινούν προπονήσεις το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Σεπτεμβρίου. Το τμήμα Κορασίδων αριθμεί 14 αθλήτριες και πραγματοποίησε μία μετεγγραφή (Βασιλείου Ελένη). Το τμήμα Πανκορασίδων αριθμεί αυτή τη στιγμή 8 αθλήτριες αλλά αναμένεται να ενισχυθεί απο τις νέες εγγραφές στα τμηματα ακαδημιών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΕΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Για τα παραπάνω τμήματα υπεβλήθησαν ηλεκτρονικά (σύμφωνα με το νέο σύστημα της ΕΟΠΕ) απο τον υπογράφοντα ώς ωρισθέντα υπεύθυνο όλες οι απαιτούμενες δηλώσεις ανανεώσεων Δελτίων, μετεγραφών ανδρών – γυναικών & κορασίδων και ολοκληρώθηκαν οι υποβολές συμμετοχών στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Δεν έχει υποβληθεί συμμετοχή στο Κύπελλο – διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί εντος της εβδομάδος. Αντίγραφα όλων των δηλώσεων καθώς και των παραβόλων που κατεβλήθησαν έχουν δοθεί στην γραμματεία του Γ.Σ. Περαιτέρω δημιουργήθηκε ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα τμήματα βόλλευ ένα αντίγραφο της οποίας έχει σταλεί ηλεκτρονικά στην Γραμματεία του Συλλόγου.ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΟΜΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετά απο συννενόηση με την οικογένεια Βελλή εγκρίθηκε η χρησιμοποίηση του Λογοτύπου ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στις εμφανίσεις και τα ρούχα αποστολής της Γυναικείας ομάδος Βόλλευ. Πιστεύουμε οτι στο μέλλον η συνεργασία αυτή θα αποφέρει και οικονομική στήριξη στο τμήμα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

  • Προπονητής του τμήματος ανδρών και την τρέχουσα περίοδο ο κ. Νικηφορίδης Κώστας
  • Προπονητής του τμήματος γυναικών για την τρέχουσα περίοδο ο. κ. Μαναριώτης Παύλος
  • Προπονητής του τμήματος κορασίδων για την τρέχουσα περίοδο ο αθλητής κ. Κοτζαμπάσης Μιχαήλ
  • Προπονητές του τμήματος ανάπτυξης (ακαδημιών βόλλευ) θα είναι οι αθλητές του Συλλόγου Πούλου Αγγελική & Γεωργίου Κώστας
  • Τα τμήματα γυναικών – κορασίδων συνεπικουρεί και ο αθλητής μας κ. Χριστοφοράκης Χρήστος


Ο Έφορος του Τμήματος Γυναικείου Βόλεϊ:

ΑΘΑΝΑΣΕΚΟΣ ΔΗΜ.

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template