ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ




Το νέο απόκτημα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης
 Γιώργος Αρναουτάκης.



ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ


Μεταγραφική επιτυχία έκανε η ομάδα ανδρών μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, αποκτώντας τον Γιώργο Αρναουτάκη που έπαιζε τα τελευταία έξι χρόνια στο Ηράκλειο Κρήτης.
Έχει ύψος 2μ.και παίζει στις θέσεις 4 και 5.





 Ο Γιώργος Αρναουτάκης με την ομάδα του Ηρακλείου 5ος από την 2η σειρά.


Δεύτερη σειρά (από αριστερά): Αναστασάκης Μάνος, Κωτούλας Κώστας, Καραλής Γιάννης, Πάλλης Κώστας, Αρναουτάκης Γιώργος, Αγαπητός Βασίλης.


Σχόλιο:

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εντάσσοντας στο ρόστερ της ομάδας τον Γιώργο Αρναουτάκη.
Ο Γιώργος Αρναουτάκης  γεννήθηκε στις 4/11/1984,  αγωνιζεται στις θέσεις 4-5 και έχει υψος 2.00 μ. Έχει αγωνιστεί σε Ηράκλειο, Μίνωα και Ολυμπιακό Βόλου.
Με τη φανέλα του Ηρακλείου αγωνίστηκε τα τελευταία 6 χρόνια σε Α2 και Β Εθνική κατηγορία. Την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με το Ηράκλειο στον 1ο όμιλο της Β εθνικής κατηγορίας σε 20 παιχνίδια σημειώνοντας κατά μέσο όρο 4,8 πόντους.
Η προσθήκη του αναμένεται να ισχυροποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την φροντ λάιν της  ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό και φιλόδοξο σύνολο και να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της κατηγορίας

Του  Γιώργου Αγγελάκη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728