ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ









ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ  ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ


ΑΝΔΡΙΚΟ ΒΟΛΕΪ



Eναρξη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ανδρικού βόλει του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με την εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α2, το απόγευμα του Σαββάτου, με αντίπαλο την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 6,00 μ.μ. στο κλειστό της Ριζούπολης.

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλεί τους Απολλωνιστές και τους αθλητές των ακαδημιών με τους γονείς τους, να γεμίσουν το κλειστό της Ριζούπολης υποστηρίζοντας την ομάδα μας, για να πετύχουμε τη νίκη στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος !

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ

Εναρξη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Γυναικείου βόλει του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με την αναμέτρηση του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ Γυναικών στα πλαίσια της δεύτερης φάσης. 
Στο κύπελλο συμμετέχουν ομάδες της Β Εθνικής και των δύο τοπικών κατηγοριών των Πρωταθλημάτων Ανατολικής Αττικής.
Η ομάδα μας προκρίθηκε άνευ αγώνος στην 2η φάση με βάση κλήρωση στην Ομοσπονδία και τώρα αντιμετωπίζει εντός έδρας το βράδυ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 21.4 5μμ την ομάδα της ΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥΗ αντίπαλος ομάδα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ (μία κατηγορία πάνω απο την ομάδα μας)

Οι φίλοι της ομάδας και τα παιδιά των ακαδημιών βόλει,  Κορασίδων και Παγκορασίδων,  καλούνται να ενισχύσουν τον Απόλλωνα στο δύσκολο παιχνίδι του Κυπέλλου !

Του Δημήτρη Αθανασέκου (Εφόρου των Τμημάτων Βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728