Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 13-4 του Απόλλωνα Σμύρνης


Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 13-4 του Απόλλωνα Σμύρνης

 
Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 13-4 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης και ολοκλήρωσε με το απόλυτο των νικών την παρουσία του στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Οι Πειραιώτες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ντιναμό Μόσχας για την προτελευταία αγωνιστική του Champions League με την αποστολή να αναχωρεί την Πέμπτη με προορισμό τη Μόσχα.
Ο Απόλλων, που από την πρώτη φορά της συμμετοχής του στην Α1 θα μετάσχει στα πλέι οφ, τερματίζει οριστικά 6ος και αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τους τον 3ο ΝΟ Χίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-13

Οκτάλεπτα: 1-6, 0-3, 1-3, 2-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος 1, Φωκάς, Μοσκόφ 2, Τσινός, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς 1, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιανουρής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 3, Αργυρόπουλος- Κανακάκης 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος, Γαβαλάς Σπ.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728