ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 12 – 13







ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 12 – 13
 
Την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος πήρε η Χίος επικρατώντας με 12-13, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας της ομάδας μας, σε ένα συναρπαστικό αγώνα.
 Το ματς, όπως συνέβη και στον πρώτο αγώνα στην Χίο, κρίθηκε στο τελευταίο σουτ με τον Απόλλωνα να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει ώστε να το οδηγήσει στα πέναλτι.
Στο πρώτο οκτάλεπτο του παιχνιδιού, η Χίος είχε το προβάδισμα με τον Απόλλωνα όμως να βρίσκει τις λύσεις και να καταφέρνει να ισοφαρίζει. Τελικά όμως το εκπληκτικό ποσοστό της Χίου στο παίκτη παραπάνω, 5/6, κατάφερε να την φέρει προηγούμενη στο τέλος της πρώτης περιόδου με 4-6.
Οι παίκτες μας δεν τα παράτησαν και μέσα σε ενάμιση λεπτό στο δεύτερο οκτάλεπτο κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στο 6-6 με ένα όμορφο γυριστό σουτ του Μοσκόφ. Στα υπόλοιπα λεπτά, η ομάδα μας, δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τη Χίο να το εκμεταλλεύεται και με 2 γκολ να πηγαίνει στην ανάπαυλα προηγούμενη με 6-8.
Στην επανέναρξη του αγώνα στα πρώτα τέσσερα λεπτά οι ομάδες ήταν νευρικές μη μπορώντας να σκοράρουν με τη Χίο να σπάει το ρόδι στην τρίτη περίοδο και να παίρνει αέρα 3 τερμάτων. Ο Απόλλωνας μείωσε, οι φιλοξενούμενοι όμως έβρισκαν τις λύσεις μεγαλώνοντας το προβάδισμά τους και το τρίτο οκτάλεπτο έληξε με σκορ 8-11.
Στην τελευταία περίοδο,  οι παίκτες μας αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 12-13, είχανε μάλιστα   την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τη Χίο όμως να βγάζει την άμυνα και να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Βουλιαγμένης.
Τα οκτάλεπτα : Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χίου 12-13 (4-6, 2-2, 2-3, 4-2)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος (1), Ψαρρέας, Μοσκόφ (2), Καλιοράκης, Παπαδόπουλος (1), Λέκιτς (2), Παπάκος (3), Δερμιτζάκης Δ. (3), Δερμιτζάκης Χ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής

Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728