ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ O ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
O ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Φωτο: GreekVolley.gr

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΚΟΥ στην ομάδα βόλεϊ των Ανδρών.
Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997 αλλά ξεκίνησε το βόλεϊ από τα αναπτυξιακά τμήματα του ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΑΜΟΥ το 2013 λόγω καταγωγής του πατέρα του, επίσης γνωστού παλαίμαχου βολεϊμπολίστα. Το 2015 μετακόμισε στην ομάδα του Α.Σ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ όπου και συμμετείχε τόσο στις  ομάδες παίδων – εφήβων όσο και στην ανδρική ομάδα.  Ανήκει στην ομάδα της  Ερυθραίας και μαζί της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων.
Ο ύψους 2,01 μ αθλητής αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και με την καθοδήγηση του Τάσου Κουμπλή ελπίζει να αποτελέσει την έκπληξη στην φετινή Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών.  Στα 21 του χρόνια με το ταλέντο που  τον διακρίνει θέλει να καταξιωθεί στο χώρο του Ελληνικού βόλεϊ και πιστεύει ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα τον βοηθήσει σε αυτή την νέα προσπάθεια.


Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μίλησε στο Greek Volley.gr για την μεταγραφή του:

<<Ευχαριστώ πολύ την Ερυθραία για τη δουλειά που έκανε πάνω μου και την βοήθεια που μου έδωσε εντός και εκτός γηπέδου. Τώρα κοιτάω μπροστά. Ο Απόλλωνας έχει  κτίσει μία ομάδα που θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα και ανυπομονώ για την σεζόν που έρχεται. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία>>

Να σημειώσουμε ότι στην ομάδα των Παίδων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αγωνίζεται ήδη με επιτυχία και ο μικρότερος αδελφός του Παναγιώτη, ο 14χρονος  Άγγελος,  του οποίου το ταλέντο σε λίγο καιρό θα απασχολήσει τον κόσμο του βόλεϊ.

Το Δ.Σ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει τον Παναγιώτη Μάρκου και εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα του προσπάθεια.

apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728