ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το ερχόμενο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρες 16.00 μ.μ. - 20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ, οι ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ των αθλητών των τμημάτων:  ΑΝΔΡΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ.

΄Ολοι οι αθλητές που έχουν δελτίο στον Σύλλογο για τις κατηγορίες που προαναφέρουμε και θέλουν να λάβουν μέρος στις αγωνιστικές ομάδες αναπτυξιακών τμημάτων, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να παρευρεθούν έχοντας μαζί τους ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ταυτότητος έγχρωμη και τον ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ τους.

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων από το κλιμάκιο Ιατρών της Εταιρείας 'ΠΑΡΟΝ ΚΛΑΜΠ' θα σφραγιστούν τα ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ όλων των αθλητών/αθλητριών σύμφωνα με το νέο Νόμο της ΕΟΠΕ. Επειδή τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη των Πρωταθλημάτων είναι μικρά, παρακαλούμε όλα τα παιδιά να παρουσιαστούν στις Ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθύμιση:
Είναι απαραίτητο όλοι οι αθλητές /αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων να εξοφλήσουν την 1η δόση συνδρομής του έτους, για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Η είσπραξη συνδρομών θα γίνεται κατά τη διάρκεια των Ιατρικών εξετάσεων στο Κλειστό γήπεδο από την Γραμματεία του Συλλόγου.

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728