ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Α' ΕΣΚΑ: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 59-53



ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Α' ΕΣΚΑ


ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 59-53

Παληκαρίσια εμφάνιση, παρά την ήττα, πραγματοποίησε ο νεανικός Απόλλωνας Σμύρνης στην επιστροφή του στην Α' ΕΣΚΑ, καθώς έφτασε μία "ανάσα" από το μεγάλο διπλό στην έδρα μίας εκ των φαβορί για την άνοδο, της γειτονικής Νέας Ιωνίας, ωστόσο δεν τα κατάφερε, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Χρήστου Ασημακόπουλου παρουσιάστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικό, με το παιχνίδι να είναι αρκετά κλειστό, αμφίρροπο από την αρχή μέχρι και το τέλος και τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν διαρκώς στο σκορ. Μάλιστα, ο Απόλλωνας έφτασε πολύ κοντά στη μεγάλη νίκη, όταν πήρε προβάδισμα πέντε πόντων λίγο πριν το τέλος, το οποίο όμως δεν κατόρθωσε να διατηρήσει, κερδίζοντας όμως τις εντυπώσεις απέναντι σε μία αρκετά δυνατή ομάδα.

Έτσι, ο κόουτς Ασημακόπουλος και οι παίκτες του κρατούν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την πολύ καλή εμφάνιση, πάνω στην οποία καλούνται να "χτίσουν" για την επόμενη μέρα, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση της 2ης Αγωνιστικής, όπου ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Φίλιππο Περιστερίου, την προσεχή Δευτέρα 8/10, στις 21:30.

Δεκάλεπτα: 16-13, 28-24, 40-42, 59-53

Διαιτητές: Σκούτας, Γρίβα, Χριστοδουλάκης


ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας (Χατζηπανηγύρης):
Σταμάτης, Νιφόρας Γ. 6, Καρτέρης 3 (1), Εμίρης 8 (1), Τρικαλιώτης 18 (4), Μαυρίδης, Φαναριώτης, Λίτσιος 16 (2), Σιώμος 1, Νιφόρας Π. 2, Μερκούρης, Αρσενικός 5 (1).

Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης (Ασημακόπουλος): Οικονομάκης 8 (2), Σκορίλας, Κεφαλάς 14 (3), Δαουτάκος, Γερονίκος 2, Μακρής 8 (1), Λαμπράκης, Καλπακής 6 (1), Φράγκος, Υφαντόπουλος 5, Μουρίκης 10, Γάτος.


apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728