ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ 75-71





ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ 75-71

4η Αγωνιστική, Α' ΕΣΚΑ

Έσπασε το ρόδι ο Απόλλωνα Σμύρνης, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη, μετά την επιστροφή του στην Α' ΕΣΚΑ, νίκη συμβολικής σημασίας, που σηματοδοτεί το ξεκίνημα σε αυτή τη νέα σελίδα για την ιστορία της ομάδας μας, καθώς έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού με 75-71, για την 4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας απέδειξε ότι ο χρόνος είναι υπέρ της και ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη, μιας και αποκτά διαρκώς μεγαλύτερη συνοχή, ομοιογένεια και "χημεία". Απέναντι στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, ο Απόλλωνας Σμύρνης πραγματοποίησε την καλύτερη (μέχρι την επόμενη) φετινή του εμφάνιση, με ένα "μαγικό" πρώτο ημίχρονο, παρατείνοντας ουσιαστικά το χρόνο του πολύ καλού μπάσκετ μέσα στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες απέδωσαν σπουδαίο μπάσκετ, ήταν συγκεντρωμένοι και με εξαιρετική απόδοση τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 45-32, που δείχνει και την κατακόρυφη βελτίωση της ομάδας μας (σε σχέση με τα προηγούμενα ματς) και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Στο τρίτο δεκάλεπτο, η θετικότατη εικόνα του πρώτου 20λέπτου εξαφανίστηκε, με τους παίκτες μας να χάνουν τη συγκέντρωσή τους και τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν ξανά στο ματς (61-60). Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα μας έδειξε το χαρακτήρα της, δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα (το οποίο έστειλε μέχρι τους 8 πόντους), αντέδρασε σωστά στις τελευταίες της άμυνες και εν τέλει έφτασε στη νίκη με 75-71, "κλειδώνοντας" το θετικό αποτέλεσμα με καλάθι του Γάτου και δύο εύστοχες βολές του Μακρή.

Επόμενος αντίπαλος για τον Απόλλωνα είναι ακόμη ένα απ' τα μεγάλα φαβορί φέτος, η ισχυρή ΦΕΑ, την οποία θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας, την προσεχή Δευτέρα 29/10 και ώρα 21:15, στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δεκάλεπτα: 21-14, 45-32, 61-60, 75-71

Διαιτητές: Στρέμπας, Κονταράτος, Ρεμουντάκης

Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης (Ασημακόπουλος, Τάσιος): Οικονομάκης 13 (3), Σκορίλας, Κεφαλάς 11 (3), Γερονίκος 4, Μακρής 13 (2), Λαμπράκης 4, Καλπακής 8 (2), Φράγκος, Υφαντόπουλος 12 (3), Μουρίκης 4, Γάτος 4, Δαουτάκος 2.

Ποσειδών Ν. Ψυχικού (Ζήβας): Στεφανής 12, Δαμίγος 3 (1), Αποστόλου 15, Πανταζής, Κουμπούρας 7 (1), Δελής 2, Στασινός 4, Μπαρμπαρής 1, Οικονομόπουλος 19 (3), Βισνιέβσκι 8.
apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728