Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

















Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Η ομάδα μας το Σάββατο μετά από μια μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε, στο κολυμβητήριο στου Γουδή, από τον ΝΟ Βουλαγμένης με 9-5.

Η μόνιμη τα τελευταία χρόνια δευτεραθλήτρια ομάδα της Βουλιαγμένης ξεκίνησε δυνατά με γκολ του Σολανάκη και του Ποντικέα προηγήθηκε με 2-0 πριν μειώσει ο Απόλλωνας σε 2-1 με γκολ του Σαρτζετάκη. Ο Κουρούβανης διεύρυνε το προβάδισμα του ΝΟΒ που λειτούργησε πολύ καλά στον παραπάνω. Στην συνέχεια ο Χρήστος Αφρουδάκης σημείωσε το 4ο γκολ της Βουλιαγμένης με τον Μοσκοφ να μειώνει στην τελευταία επίθεση του Απόλλωνα.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε όπως τελείωσε η πρώτη. Ο Μοσκόφ σκόραρε για να μειώσει σε 4-3 και να δώσει ελπίδα στην ομάδα μας. Όμως η άμυνα μας δεν άντεξε. Ακολούθησαν τα γκολ του Κουρούβανη και του Αφρουδάκη που διαμόρφωσαν το 6-3 για τη Βουλιαγμένη που ξέφυγε για να καθαρίσει το ματς στην τρίτη περίοδο.

Σολανάκης και Καπετανάκης έκαναν το 3-8 για να μειώσει, ο… συνήθης ύποπτος Μοσκόφ σε 4-8. Ο Κουρούβανης βρήκε και πάλι δίχτυα για να σημειώσει το τελευταίο τέρμα της Βουλιαγμένης. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ραμίρεζ.

Η ομάδα μας, τις τρεις πρώτες αγωνιστικές αντιμετώπισε τις δύο καλύτερες ομάδες, τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και τον ΝΟ Βουλιαγμένης γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα και πέτυχε μια μεγάλη νίκη, εκτός έδρας, επί του δυνατού Εθνικού.

Ο στόχος που βάλαμε, για μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα παραμένει ζωντανός και συνεχίζουμε με αισιοδοξία και αγωνιστικότητα για να τον πετύχουμε.

Απόλλων – Βουλιαγμένη 5-9 (2-4, 1-2, 1-3, 1-0)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 3, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ., Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιανουρής, Ξανθόπουλος.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 19.30

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ-ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 


Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728