ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ 9-4




ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ 9-4
Πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Απόλλωνας που επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 9-4 στο κολυμβητήριο στο Γουδή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Ανδρών.
Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει περίπου 20 λεπτά, επειδή δεν υπήρχαν σημαιάκια για την γραμματεία, αλλά όταν ξεκίνησε, ο Απόλλωνας ήταν εκπληκτικός.
Με την παρουσία και συμπαράσταση πολλών φιλάθλων η ομάδα μας έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον αντίπαλο.
Με τον Κώστα Γαλανίδη να κατεβάζει ρολά αλλά και με σωστές επιθετικές επιλογές από τους Μοσκόφ Σαρτζετάκη και Ραμίρεζ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 5-2. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν με το Φάληρο να προσπαθεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή χωρίς όμως να καταφέρνει και πολλά. Έτσι το 9-4 για την «ελαφρά ταξιαρχία» ήρθε απόλυτα φυσιολογικά που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποφασισμένη να πετύχει πολλά την φετινή χρονιά.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9-4
Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 2-1, 2-1.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 2, Μοσκόφ 4, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ., Μαυρωτάς Αρ., Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728