ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-3 για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α2 ΑΝΔΡΩΝ




ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-3 
για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Με εκτός έδρας νίκη ξορκίσαμε τις δύο προηγούμενες εβδομάδες και τα άτυχα αποτελέσματα. Το σκορ 16-25, 17-25, 22-25 με καλό βόλεϊ κατά διαστήματα για το καθαρό τρίποντο.

Ο Απόλλων ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι στο χαοτικό κλειστό γήπεδο ''Κουκούλι'' των Πατρών. Η έναρξη καθυστέρησε κατά 30 λεπτά λόγω της πρότερης διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος boxing που φιλοξενήθηκε στο ίδιο γήπεδο από το απόγευμα της Πέμπτης.

Η Παναχαική ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι με τους παίκτες του Τάσου Κουμπλή να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και μέχρι τα μέσα του 1ου σετ οι γηπεδούχοι ήσαν πιο αποτελεσματικοί.  Σύντομα όμως με καλή υποδοχή από τους Μπαρμπούνη, Κουτσομύτη και Μουσίκα οι μπλε πέρασαν μπροστά με αντεπίθεση, έχοντας σαν αιχμές στην επίθεση τους Κουτσομύτη, Μπαρμπούνη και τους κεντρικούς Σαμαντά και Τασάκο. Το σετ τελείωσε στο 25-16 με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να αντιδράσουν στην πίεση του Απόλλωνα.
Ο Τάσος Κουμπλής έριξε στο παιχνίδι τον Κώστα Παύλου στη διαγώνια θέση, μία αλλαγή που άλλαξε τους συσχετισμούς στον αγώνα, καθώς ο διαγώνιος του Απόλλωνα λειτούργησε πολύ αποτελεσματικά. Το 2ο σετ ξεκίνησε με ένα 6-0 για τον Απόλλωνα που γρήγορα έγινε 8-2, 9-4, 14-6 και 20-11. Ο Κουτσομύτης ανέβασε ρυθμούς και κάνοντας ίσως το καλύτερο του παιχνίδι στον Απόλλωνα, δημιούργησε με τον Παύλου ένα ακαταμάχητο δίδυμο που διέλυσε τον συναγωνισμό. Το 2ο σετ τελείωσε με σκορ 25-17 σε 18 λεπτά, με τους μπλε να αποκτούν την κυριαρχία και την αυτοπεποίθηση που έψαχναν μετά από τα δύο άτυχα αποτελέσματα με Κέρκη και Δραπετσώνα.
Η Παναχαϊκή αντέδρασε ξεκινώντας προσεκτικά το 3ο σετ και το παιχνίδι ανέβηκε στον πόντο μέχρι το 21-21. Εκεί ο Απόλλωνας στάθηκε καλύτερος και με έξυπνα τελειώματα του Μπαρμπούνη και Τασάκου πήρε το προβάδισμα και τελείωσε το σετ με 25-22, κατακτώντας ένα καθαρό τρίποντο αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ: Μελιγιώτης, Σαμαντάς , Μπαρμπούνης, Μάρκου, Τασάκος, Κουτσομύτης, Μουσίκας (λ), Παύλου, Βασιλακόπουλος, Κάτσικας, Κεχαγιάς.
Για την Ιστορία η αποστολή της Ελαφράς Ταξιαρχίας κινήθηκε ταχύτατα, ασφαλέστατα και άνετα, με το εξαιρετικό Ρενώ  Βαν που μας εμπιστεύθηκε η Αvance 'rent a car' στο ταξίδι μας στην Πάτρα και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
 apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728