Γερονίκος: "Δείξαμε την πραγματική μας δυναμική, να κλείσουμε ιδανικά το 2018"
Γερονίκος: "Δείξαμε την πραγματική μας δυναμική, 
να κλείσουμε ιδανικά το 2018"

Η νικηφόρα πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης, τις τελευταίες Αγωνιστικές, δεν σταμάτησε ούτε στο Γαλάτσι, με την ομάδα μας να δίνει το τελευταίο της παιχνίδι για το 2018, αύριο (Παρασκευή 21/12, 21:00), όπου θα φιλοξενήσει τον επικίνδυνο Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, στο κλειστό της Ριζούπολης ("Γ. Καμάρας"), στο "πέσιμο" της αυλαίας του Α' Γύρου!

Μοναδικό ζητούμενο είναι το 5 στα 5 για τον Απόλλωνα, προκειμένου να αποχαιρετήσει ιδανικά το 2018, να πιστοποιήσει σε ακόμη ένα δύσκολο ματς την ανοδική του τροχιά, αλλά και να κάνουν άπαντες... χαρούμενες Γιορτές, όπως επισήμανε ο φόργουορντ της ομάδας μας, Παναγιώτης Γερονίκος, μιλώντας στο apollongs.gr για την αυριανή αναμέτρηση...

"Δείξαμε επιτέλους την πραγματική μας δυναμική και πια αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, γιατί έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε. Ωστόσο, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, έχουμε βρει "χημεία" και πλέον η ποιότητα που δεδομένα διαθέτουμε ως ομάδα "βγαίνει" και στο παρκέ. Απόδειξη οι συνεχόμενες νίκες μας τις τελευταίες Αγωνιστικές. Φυσικά, γνωρίζουμε καλά ότι μπορούμε και ακόμη καλύτερα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε το αμέσως επόμενο διάστημα, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά και παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους μας.

Βέβαια, το αυριανό ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο, απέναντι σε μία ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη, που βγάζει τεράστια ενέργεια στο παιχνίδι της και ένα από τα "κλειδιά" αν θέλουμε να τα καταφέρουμε θα είναι να της "κόψουμε" το ρυθμό. Πιστεύω, όμως, ότι αν έχουμε την απόδοση των τελευταίων αγώνων θα τα καταφέρουμε! Και μία νίκη στον αυριανό αγώνα, αφενός θα μας ανεβάσει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά (όπως είναι το πρωτάθλημα μία νίκη είναι ικανή να σε "εκτοξεύσει", ενώ αντίστοιχα μία ήττα να σε βάλει σε περιπέτειες), αφετέρου θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα και δυναμικά το 2018 και τον Α' Γύρο και να κεφαλαιοποιήσουμε με ιδανικό τρόπο το σερί μας, για να κάνουμε... ευτυχισμένες Γιορτές!".

 apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728