ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8 – 12 ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ - ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8 – 12

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ - ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Άλλη μια μεγάλη νίκη στην Α1 σημείωσε η ομάδα μας επικρατώντας με 12-8 επί του Υδραϊκού, εκτός έδρας, στον Άλιμο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Η εμφάνιση όλων των παικτών ήταν εξαιρετική, έπαιξαν με πάθος, με μυαλό, σε άμυνα και επίθεση, ενθουσιάζοντας για μία ακόμη φορά τον μεγάλο αριθμό φιλάθλων μας που παρακολούθησε τον αγώνα και δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να ενισχύει την ομάδα μας.

Ο Απόλλωνας δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα που πήρε από την πρώτη περίοδο. Το αρχικό 0-2 ήταν αρκετό για να του δώσει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ακόμα και όταν ο Υδραϊκός πλησίαζε στο σκορ η αντίδραση της ομάδας μας ήταν άμεση με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το τρίτο οκτάλεπτο.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη, που έφτασε στην έκτη νίκη της και τους 18 βαθμούς, διατηρείται έτσι μόνη της στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα μόλις πίσω από τον 2ο ΝΟ Βουλιαγμένης.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-12 (1-2, 1-2, 3-3, 3-5).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Γιαννουρής, Σαρτζετάκης 2, Μοσκόφ 4, Παπαλουκάς 1, Παπδόπουλος 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 3, Δερμιτζάκης Δ., Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Μαυρωτάς Α., Ξανθόπουλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ( 8η αγωνιστική)

Ολυμπιακός Πειραιά 24

ΝΟ Βουλιαγμένης 19

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 18

Υδραϊκός 14

ΑΝΟ Γλυφάδας 14

ΝΟ Χανίων 13

-----------------

ΠΑΟΚ 12

Εθνικός Πειραιά 12

----------------

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 6

ΓΣ Περιστερίου 4

ΝΟ Χίου 3

ΟΦ Θεσσαλονίκης 0



Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 


Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728