Υφαντόπουλος: "Βρήκαμε ξανά την ψυχολογία μας"




Υφαντόπουλος: "Βρήκαμε ξανά την ψυχολογία μας"

Μετά την πολύτιμη νίκη της περασμένης Αγωνιστικής, ο Απόλλωνας Σμύρνης καλείται να φέρει εις πέρας ακόμη μία ιδιαίτερα σημαντική αποστολή, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον επικίνδυνο ΓΣ Κηφισιάς, αύριο (Δευτέρα 3/12, 21:45) στο Ζηρίνειο, για την 10η "στροφή" της Α' ΕΣΚΑ.

Η ψυχολογία επανήλθε στις τάξεις της ομάδας μας, όπως εξήγησε ο έμπειρος γκαρντ του Απόλλωνα, Ζαφείρης Υφαντόπουλος, μιλώντας στο apollongs.gr για την αυριανή αναμέτρηση, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του εν όψει της συνέχειας...

"Παίζουμε ένα ακόμα σημαντικό εκτός έδρας ματς, από εκείνα που ενδεχόμενη νίκη μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας! Είναι φανερό πλέον ότι η ομάδα μας βρίσκει ρυθμό και δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Η νίκη της προηγούμενης Αγωνιστικής με τον Άρη Πετρούπολης ήταν εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης, αλλά και για το ότι βρήκαμε ξανά την ψυχολογία μας. Είναι μεγάλο πράγμα να παίρνεις παιχνίδι και να... σηκώνεσαι, ενώ είσαι με την πλάτη στο τοίχο! Δείχνει χαρακτήρα κι εμείς τον δείξαμε! Διαθέτουμε και εμπειρία, αλλά και ταλέντο, ωστόσο είμαστε εντελώς νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνο και υπομονή.

Θεωρώ ότι τα επόμενα επτά παιχνίδια θα φανερώσουν τη δυναμική που έχουμε ως ομάδα και θα αποδειχθεί ότι η θέση μας είναι πλασματική! Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι μαζί!".
 
apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728