Γάτος: "Πάμε να τα δώσουμε όλα για ακόμη ένα μεγάλο διπλό!"



Γάτος: "Πάμε να τα δώσουμε όλα για ακόμη ένα μεγάλο διπλό!"

Τρίτωσε τις επιτυχίες του ο Απόλλωνας Σμύρνης, μετά και τη σπουδαία νίκη επί του ΑΟΚ Χαλάνδρι, και πιστοποίησε έτσι τη διαρκή ανοδική του πορεία, έχοντας μπροστά του δύο ακόμη παιχνίδια μέσα στο 2018, με τα οποία θα ολοκληρώσει και τις υποχρεώσεις του στον Α' Γύρο του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Γαλάτσι (Δευτέρα 17/12, 21:30), για την 12η Αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑ, στο κλειστό του Γαλατσίου.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ, όπως εξήγησε ο φόργουορντ του Απόλλωνα, Νίκος Γάτος, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο apollongs.gr για τον αγώνα με το Γαλάτσι, ο οποίος υπογράμμισε πόσο σκληρή προσπάθεια γίνεται καθημερινά, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την αυριανή αναμέτρηση...

"Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που έχει δείξει πόσο δυνατός είναι. Διαθέτει και ομοιογένεια ως ομάδα, αλλά και πολύ ποιοτικές μονάδες. Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ωστόσο, εμείς απ' την πλευρά μας, βρισκόμαστε σε πολύ καλό μομέντουμ, ερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες μεγάλες νίκες και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε και να δώσουμε συνέχεια στη σταθερά ανοδική μας τροχιά στα δύο παιχνίδια που μένουν για το 2018. ΟΚ, το ξεκίνημά μας δεν ήταν καθόλου καλό, κάτι απόλυτα φυσιολογικό μιας και είμαστε εντελώς καινούρια ομάδα, ωστόσο πλέον το έχουμε... βρει, "δενόμαστε" ολοένα και περισσότερο, κάτι που είναι φανερό και στους αγώνες, και η προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας καθημερινά είναι πολύ σκληρή. Μας έμειναν πια δύο παιχνίδια για το τέλος του έτους, αλλά και την ολοκλήρωση του Α' Γύρου και αυτό που όλοι θέλουμε και έχουμε θέσει ως στόχο είναι να πετύχουμε δύο νίκες για να κάνουμε και... τέλειες Γιορτές! Είμαστε πανέτοιμοι και πάμε να τα δώσουμε όλα για ένα ακόμη πολύ μεγάλο διπλό!".

 apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728