ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 3-1 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!





ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
 

ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 3-1 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Επιστροφή από την Πάτρα με το τρίποντο για τους άνδρες του βόλεϊ, μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα. Το κλειστό της ΕΑΠ για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε αφιλόξενο για τον Απόλλωνα. Αγώνας με ένταση που λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα καθώς τα αλλεπάλληλα διαιτητικά λάθη πυροδότησαν κλίμα αμφισβήτησης εκατέρωθεν.
Οι μπλε άργησαν να μπουν στο 1ο σετ και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 21-13. Εκεί τα παιδιά του Τάσου Κουμπλή έδειξαν χαρακτήρα και μπόρεσαν να πλησιάσουν με ένα δυνατό 8-2 φέρνοντας το σκορ στο 23-21. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν ψυχραιμότεροι στο τελείωμα και πήραν το σετ με τη βοήθεια και της εξέδρας.
Οι Απολλωνιστές αντέδρασαν εξαιρετικά και πήραν εύκολα το 2ο σετ, αφού έφτασαν να προηγούνται και με διαφορά 10 πόντων. Ο Αλέξανδρος Κεχαγιάς ήταν απόλυτος, έχοντας πολύ μεγάλα ποσοστά άριστης υποδοχής και ο Γιάννης Τασάκος ουσιαστικός στο κέντρο.
Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχοντας τον αρχηγό της Νάσο Σαμαντά να αγωνίζεται με πολύ υψηλό πυρετό, προσπάθησε και προηγήθηκε οριακά στο 3ο σετ παίρνοντας κεφάλι στο παιχνίδι.
Το 4ο σετ ξεκίνησε με την ΕΑΠ να ανασυντάσσεται αλλά τον Απόλλωνα να προηγείται με 12-7. Εκεί που η υπόθεση νίκη έδειξε να ξεκαθαρίζει, η τοπική διαιτησία με μία σειρά λαθών έφερε την ισοπαλία ...στο παιχνίδι. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να πάρει μία καθαρή άμυνα ο Σπύρος Μπαρμπούνης που παραδόξως έγινε πόντος για τους γηπεδούχους και να τιμωρηθεί η δίκαια αντίδραση του προπονητή των μπλε με κόκκινη κάρτα!
Κάπως έτσι το παιχνίδι έφτασε στο 24-24 με τους Τάσο Κουτσομύτη και Κώστα Παύλου να κερδίζουν πόντους και εντυπώσεις στην επίθεση και τον Αλέξανδρο Κατσικά να αντικαθιστά τον αρχηγό με θετικό πρόσημο.  Χρειάστηκαν μερικοί πόντοι αλλά τελικά το παιχνίδι τελείωσε μέσα σε εντάσεις με την ομάδα του Κουμπλή να παίρνει το ροζ φύλλο.
Στα αξιοσημείωτα της μπλε ομάδας είναι ότι στην αποστολή συμμετείχε για πρώτη φορά και ο 15χρονος γίγαντας (ύψος 1.94) ΄Αγγελος Μάρκου, αδελφός του Παναγιώτη Μάρκου, που εδώ και λίγο καιρό κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των Παίδων και αποτελεί μία χρυσή ελπίδα για την ομάδα μας!


ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728