ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

        

Με μεγάλη επιτυχία, έγινε η κοπή της πίτας των αγωνιστικών τμημάτων υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, γονέων και όλης της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης με τους προπονητές.
Παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας Αριστοτέλης Φόρτωμας, ο Γιώργος Μαυρωτάς, από τα μεγαλύτερα ονόματα της υδατοσφαίρισης  που ανέδειξε η χώρα μας και σήμερα βουλευτής, ο Ζάχος Αφρουδάκης και ο Πόλυς Αφρουδάκης ο οποίος με την μεγάλη οργανωτική εμπειρία στο χώρο του υγρού στίβου, βρίσκεται στο πλάι της ομάδας ακούραστα, καθημερινά.
Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος ΔΣ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και έφορος του τμήματος, Σπύρος Μίντζης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους.
Το λόγο έλαβε στην συνέχεια ο Θεόδωρος Μπερδές, υπεύθυνος των ακαδημιών κολύμβησης-υδατοσφαίρισης του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης, απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό.
Τέλος, ο «οραματιστής» και «δημιουργός» του τμήματος υγρού στίβου του Συλλόγου μας, Γιώργος Αφρουδάκης έκοψε τις πίτες όλων των τμημάτων (ανδρών, εφήβων, νέων, παίδων, ακαδημιών) 
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μια ωραία έκπληξη περίμενε τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιάννη Κατρουζανάκη ο οποίος έσβησε τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων του με τραγούδια και ευχές από όλους τους παρευρισκόμενους.

  ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728