Ασημακόπουλος: "Να μην χαλάσουμε ό,τι φτιάξαμε στον Α' Γύρο, χρειαζόμαστε τους Απολλωνιστές δίπλα μας"






Ασημακόπουλος: "Να μην χαλάσουμε ό,τι φτιάξαμε 
στον Α' Γύρο, χρειαζόμαστε τους Απολλωνιστές δίπλα μας"

Ο Β' Γύρος της Α' ΕΣΚΑ έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Χρήστο Ασημακόπουλο, λίγο πριν από τη σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΚΑ Μεσογείων (απόψε 28/1, 21:30), να εξηγεί, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο apollongs.gr, τι θα πρέπει να αλλάξει από εδώ και πέρα η ομάδα μας προκειμένου να επανέλθει η προ Εορτών εικόνα της, επιστρέφοντας παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα, να σχολιάζει τα μέχρι τώρα πεπραγμένα, αλλά και να επισημαίνει τους λόγους που δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης ο Απόλλωνας μέσα στο 2019.

Για τους στόχους του Απόλλωνα: "Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Ακόμη και τώρα που έχουμε κάνει τρεις σερί ήττες. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και θα το καταφέρουμε πάση θυσία, με το δικό μας τρόπο. Πιστεύουμε πολύ στους παίκτες μας, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας, τι μπορούμε να καταφέρουμε και να δείξουμε ότι η εικόνα των τελευταίων δύο αγώνων απέχει πολύ από την πραγματικότητα και ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Στον Α' Γύρο κάναμε τη... μίση δουλειά, τώρα πρέπει να κάνουμε και την άλλη μισή, να δώσουμε τα πάντα ώστε η δουλειά να είναι πετυχημένη και να μην χαλάσουμε ό,τι φτιάξαμε στον Α' Γύρο...".

Για την κακή αρχή της ομάδας μας στον Β' Γύρο του πρωταθλήματος: "Κακά τα ψέματα, η διακοπή μας έκανε κακό. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος. Και αυτό διότι είμαστε ολοκαίνουρια ομάδα και αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας αποδιοργάνωσε. Είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε πολύ καλό ρυθμό, αποδίδαμε καλό μπάσκετ και διαρκώς αυξάναμε τα καλά μας διαστήματα μέσα στα παιχνίδια. Ωστόσο, η εικόνα των πρώτων δύο αγώνων για το 2019 δεν δικαιολογείται. Οφείλουμε ΟΛΟΙ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να δώσουμε για την Ομάδα όλο μας το "είναι", να αντιστρέψουμε το κλίμα άμεσα και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΚΑ Μεσογείων... Και σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε πολύ και χρειαζόμαστε και τον κόσμο του Απόλλωνα μαζί μας, θέλουμε οι Απολλωνιστές να έρθουν πάλι δίπλα στην ομάδα, ειδικά τώρα που τους χρειάζεται όσο ποτέ...".

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΚΑ Μεσογείων: "Πρόκειται για μία αρκετά καλή ομάδα, με ποιότητα. Είναι μαζί πολλά χρόνια, έχουν ομοιογένεια. Ωστόσο, εμείς θα πρέπει, όπως είπα, να αντιδράσουμε άμεσα, να εμφανίσουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο και να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Είναι απ' τα ματς που θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλω να δω απ' τους παίκτες μου τα στοιχεία εκείνα που μας διακρίνουν ως ομάδα, πάθος, ενέργεια ενθουσιασμό και φυσικά να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι, κάτι το οποίο μας έλειψε πολύ στα τελευταία παιχνίδια".

apollongs.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728