Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5 – 8





Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

 
ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5 – 8

Άλλη μια μεγάλη νίκη στην Α1 σημείωσε η ομάδα μας επικρατώντας με 8-5 του Φαλήρου, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.
Η εμφάνιση όλων των παικτών ήταν εξαιρετική, έπαιξαν με πάθος, με μυαλό, σε άμυνα και επίθεση, ενθουσιάζοντας για μία ακόμη φορά τον μεγάλο αριθμό φιλάθλων μας που παρακολούθησε τον αγώνα και δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να ενισχύει την ομάδα μας.
Ο Απόλλωνας δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα που πήρε από την πρώτη περίοδο. Το αρχικό 0-2 ήταν αρκετό για να του δώσει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα του Φαλήρου  δεν πλησίασε στο σκορ και έτσι δόθηκε η δυνατότητα στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει όλους του παίκτες.  
Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη, που έφτασε στην δωδέκατη νίκη της και τους 36 βαθμούς, διατηρείται έτσι μόνη της στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα μόλις πίσω από τον 2ο ΝΟ Βουλιαγμένης.
ΦΑΛΗΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5-8 (1-3, 1-1, 0-3, 3-1)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 2, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Αναγνωστόπουλος., Γιαννουρής

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ( 16η αγωνιστική)


Ολυμπιακός Πειραιά 48
ΝΟ Βουλιαγμένης 37
ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 36
Υδραϊκός 27
ΠΑΟΚ 24
Εθνικός Πειραιά 24
-----------------
ΑΝΟ Γλυφάδας 20
ΝΟ Χανίων 18 *
----------------
ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 16
ΝΟ Χίου 15
ΓΣ Περιστερίου 13
ΟΦ Θεσσαλονίκης 0 *
*αγώνα λιγότερο


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΦ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728