ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-10




ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-10
Με τέρμα του Μιχάλη Σάρτζετάκη 1:33 πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σπουδαία νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 11-10 για την 15η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών και διατηρείται στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος, ένα βαθμό πίσω από το ΝΟΒ.
 Στον πάγκο του Απόλλωνα δεν καθόταν ο Γιάννης Κατρουζανάκης λόγω τιμωρίας (αποβολή στο προηγούμενο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη).
Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό και είχε μεγάλες διακυμάνσεις. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με 3-0 στην αρχή του αγώνα έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Μιχάλη Σαρτζετάκη (κορυφαίος της ομάδας) που άνοιγε χώρους και εκτελούσε. Ο ΑΝΟΓ κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η ομάδα μας  προηγήθηκε στη λήξη της πρώτης περιόδου με σκορ 4-3 χάρη σε τέρμα του Μοσκόφ με άμεση εκτέλεση μετά από πεντάμετρο.
Η δεύτερη περίοδος ήταν εξαιρετική για τον Απόλλωνα που έχτισε διαφορά τεσσάρων γκολ με δύο γκολ του Σαρτζετάκη και από ένα των Θεοδόση – Παπαλουκά και Μοσκόφ για το 8-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Η Γλυφάδα ήταν πολύ πιο συγκεντρωμένη και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8.
Στην τελευταία περίοδο δύο γρήγορα τέρματα του Μοσκόφ έδωσαν  προβάδισμα στην ομάδα μας (10-8), ωστόσο η  Γλυφάδα, έφερε πάλι το παιχνίδι στην ισοπαλία (10-10) και ακολούθησε όπως είπαμε στην αρχή το γκολ του Σάρτζετάκη που χάρισε την νίκη στην ομάδα μας.
Απόλλων Σμύρνης – ΑΝΟ Γλυφάδας 11-10 (4-3, 4-1, 0-4, 3-2)
Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Ιντζές): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 3, Μοσκόφ 6, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Αναγνωστόπουλος, Ξανθόπουλος.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2 
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΤΙΣ 20.00

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ - ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728