Δελτίο Τύπου 7-2-19 ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019


Δελτίο Τύπου 7-2-19

ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
2019




 Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης κ. Παναγιώτης Καταβέλος.

Έγινε την Κυριακή στις 3/2/2019 στο κλειστό γήπεδο του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία αθλητών όλων των τμημάτων του Συλλόγου, γονέων, πολλών εκπροσώπων αθλητικών φορέων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και του Δ.Σ..
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Γ.Σ. κ. Παναγιώτης Καταβέλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος μέσα από τα αθλητικά του τμήματα, όπως επίσης στην κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση με την παρουσίαση της Αθλητικής και Ιστορικής Βιβλιοθήκης του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, γεγονός που έκανε αίσθηση στην αθλητική κοινότητα και όχι μόνο. Επίσης  αναφέρθηκε στην έκδοση του Ημερολογίου, του 2019 το οποίο περιέχει ιστορικά στοιχεία για τον Απόλλωνα, αλλά και για την Σμύρνη όπου και ιδρύθηκε το 1891.

Κατόπιν ακολούθησαν βραβεύσεις. Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους παρακάτω:

ΒΟΛΕΪ

Μελιγγιώτη Ευάγγελο: Για την αθλητική του επίδοση με την εθνική εφήβων σε πρόκ. παγκοσμ. 6ος πασσαδόρος στον κόσμο.

Water Polo

Μοσκώφ : 1ος σκόρερ στη Α΄ Εθνική Water Polo 2017 – 2018 με τα χρώματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Τσίκλo Δημήτρη: Για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα Water Polo του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Γραμματικό Αχιλλέα: Για την κατάκτηση με την Εθνική Ελλάδος Water Polo του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018.
Αλαμάνο Αλέξανδρο: Για την κατάκτηση με την Εθνική Ελλάδος Water Polo του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018.

Μπάσκετ

Τσόπελα Χρήστο: Για την αθλητική του επίδοση και την συμμετοχή του στους αγώνες της Εθνικής ομάδας Παμπαίδων.
Μπαρλιά Δημήτρη: Για την αθλητική του επίδοση και την κλήση του στην Εθνική ομάδα Παμπαίδων.

Χριστοδούλου Λουκά: Για την παραχώρηση των καταστατικών του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ του μεσοπολέμου και εντεύθεν.

Αντώνη Γλύκα: Διευθυντή τομέα Αθλητισμού & Επικοινωνίας εκπ. Ομίλου ΞΥΝΗ,
για τη συνεισφορά του στις υποτροφίες σπουδών αθλητών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και τη μεγάλη προσφορά του σε παρουσίαση στην τηλεόραση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ποδοσφαιρικών δρώμενων της εποχής τους.

Σοφοκλή Ξυνή: Πρόεδρο του εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ, για τις υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε αθλητές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής παρέδωσε στον Πρόεδρο του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης κ. Παν. Καταβέλο τις δύο φετινές υποτροφίες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ (για δύο έτη, εντελώς δωρεάν)  σε δύο αθλητές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ , Ζαχαρία Λαμπράκη (Μπάσκετ) και Αλέξανδρο Κεχαγιά (Βόλλεϋ).

Ο πρόεδρος του Ε΄ Διαμερίσματος του Δ. Αθηναίων κ. Διον. Αδαμόπουλος δίνει την τιμητική πλακέτα στον αθλητή του Βόλεϊ Μελιγγιώτη Ευάγγελο.

Ο Αντιδήμαρχος Δ. Αθηνών κ. Γ. Αποστολόπουλος έδωσε τις τιμητικές πλακέτες στους αθλητές του Πόλο Γραμματικό Αχιλλέα, Αλαμάνο Αλέξανδρο και Μοσκώφ.

Ο παλαίμαχος διεθνής αθλητής του Water Polo  και δημιουργός της ομάδας Πόλο του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης κ. Γιώργος Αφρουδάκης, παραλαμβάνει εκ μέρους του απουσιάζοντα αθλητή του Πόλο Τσίκλου Δημήτρη τιμητική πλακέτα από την πρόεδρο του Συλλόγου Σμυρναίων Ν. Ιωνίας κ. Αθηνάκη Χρυσάνθη.

Ο κ. Σουψανάς Βασ. τ. πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, έδωσε τις τιμητικές πλακέτες στους αθλητές του Μπάσκετ Τσόπελα Χρήστο και Μπαρλιά Δημήτρη.

 Ο Γεν. Γραμματέας του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης κ. Κώστας Χαραλαμπίδης δίνει την τιμητική πλακέτα στον κ. Λουκά Χριστοδούλου.

 Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης Συμιγδαλάς Νίκος μαζί με τον πρόεδρο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλων Σμύρνης Μαστρακούλη Βασ., έδωσαν την τιμητική πλακέτα στον κ. Αντώνη Γλύκα.

Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Αντιδήμαρχο Δ. Αθηνών Γ. Αποστολόπουλο, παρέδωσε στον Πρόεδρο του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης κ. Παν. Καταβέλο τις δύο φετινές υποτροφίες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ (για δύο έτη, εντελώς δωρεάν)  σε δύο αθλητές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ , Ζαχαρία Λαμπράκη (Μπάσκετ) και Αλέξανδρο Κεχαγιά (Βόλλεϋ).
 

Ακολούθως ο πρόεδρος έδωσε ευχαριστήρια έγγραφα στους χορηγούς του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης μέσω της Κοινωνικής Επιχείρησης SOCIALPRESS.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν


Ο Αντιπρόεδρος ΕΠΣΑ Νικόπουλος Αγγ., ο Αντιδήμαρχος Δ. Αθηνών κ. Γ. Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του Ε΄ Διαμερίσματος του Δ. Αθηναίων κ. Διον. Αδαμόπουλος, ο κ. Σοφοκλής Ξυνής πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή και χορηγός εκπαίδευσης του Απόλλωνα, ο Δ/ντής επικοινωνίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Γ. Γραμματέας Βετεράνων του Ολυμπιακού κ. Γλύκας Αντ., ο κ. Βασ. Μαγκαναδέλης εκδότης Εφημερίδας ΙΟΝΙΑΝΕΤ, ο κ. Σουψανάς Βασ. τ. Προεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, ο κ. Β. Μαστρακούλης πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων Ν. Ιωνίας κ. Αθηνάκη Χρυσάνθη και η τ. πρόεδρος Έλσα Ανθρακίδου, ο παλαίμαχος διεθνής Water Polo  και δημιουργός της ομάδας Πόλο του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης κ. Γιώργος Αφρουδάκης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Παντέλης Τ., Συμιγδαλας Ν., Ξανθόπουλος Γ., Σκούρας Μ..

Φωτογράφιση: Παρασκευάς Δημητρακόπουλος 

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728