ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Αγαπητοί φίλοι (κ. Πρόεδρε και κύριοι της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ).

Είναι πανελλήνια γνωστό, ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ έχει πάντοτε ανοιχτή την αγκαλιά του σε όλους τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Είτε αυτοί έχουν ταυτόσημες σκέψεις και απόψεις και συμπορεύονται με την εκάστοτε διοίκηση του συλλόγου, είτε έχουν διαφορετικές και αντιπαρατίθενται σ’ αυτήν. ΠΟΤΕ όμως στην ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ιδιαίτερα στη Διοίκηση του Γ.Σ. δεν υπήρξε τέτοια «πρακτική» που μας έγινε γνωστή με την από 7/2/2019 επιστολή σας.

Πρέπει να επισημανθεί ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος που έδωσε στέγη τόσο στο σύλλογο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα όσο και στο σωματείο των φιλάθλων μας, το έπραξε γιατί θέλει τα παιδιά του, οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, να βρίσκονται «στο σπίτι τους». Ανεξάρτητα βέβαια του εάν ορισμένα από τα μέλη των βρίσκονται είτε κοντά είτε απέναντι στην Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου. Δεν παύει όμως να είναι όλοι παιδιά του.
Είμαστε καθημερινά παρόντες στο γήπεδο, και δεν παρατηρήσαμε να έχουν δημιουργηθεί γεγονότα και επεισόδια τα οποία εσείς αναφέρετε στην επιστολή σας, εξαιτίας και ένεκα της παραχώρησης χρήσης των χώρων του γηπέδου μας στο σωματείο φιλάθλων σε βάρος  ποδοσφαιριστών και υπαλλήλων της Π.Α.Ε.. Ας μας επιτραπεί να αναφέρουμε ότι η αρνητική στάση και συμπεριφορά με αποδοκιμασίες «φύγετε από δω» σε βάρος του μεγαλομετόχου και της ιδιοκτησίας της Π.Α.Ε. από φιλάθλους του Απόλλωνα, που ακούστηκαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν τέτοια που «εμφανίζετε». Αλίμονο εάν σε  δημοκρατικές και πολιτιστικές συναθροίσεις και εκδηλώσεις είμαστε όλοι χειροκροτητές .

Τα παιδιά του Απόλλωνα, φίλαθλοι του, που κατονομάσατε στις εξώδικες διαμαρτυρίες σας, ήταν στην πλειονότητά τους πάντα κοντά στην Διοίκηση της Π.Α.Ε. από την πρώτη στιγμή της έλευσης του μεγαλομετόχου στην ιδιοκτησία  της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ. Ας μη λησμονείτε ότι ήταν οι άνθρωποι που «βοήθησαν» την Π.Α.Ε. στην πενταετή σύναψη της μίσθωσης με τον Γυμναστικό Σύλλογο.

Αν σήμερα, αποδοκιμάζουν τις επιλογές σας ή αρνούνται να συστρατευθούν στην προσπάθειά σας δεν πρέπει να είναι αποδιοπομπαίοι. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο σύλλογος μας δεν έχει χούλιγκανς. Έχει φιλάθλους που αγαπάνε την ομάδα τους.

Δεν είναι δυνατόν να μη τους επιτρέπετε την είσοδο στους αγώνες της ομάδας μας. Πολύ περισσότερο δε να τους οδηγείτε στην Ποινική Δικαιοσύνη για την εκφρασθείσα άποψη τους.

Κύριοι, το σωματείο μας ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν χρειάζεται συρρίκνωση. Αντίθετα μάλιστα.

Εμείς, ο Γ.Σ., είμαστε και θα είμαστε κοντά στη ΠΑΕ ανεξάρτητα από επιτυχίες ή αποτυχίες.

Ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική. Επιθυμία μας είναι όλοι οι Απολλωνιστές να είναι παρόντες στις εκδηλώσεις και τους αγώνες της ομάδας μας.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ». 

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728