Κάλεσμα του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης για το Final Four Παμπαίδων ΕΣΚΑ στο κλειστό της Ριζούπολης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Αθήνα 28-2-2019

Κάλεσμα του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης για το Final Four Παμπαίδων ΕΣΚΑ 
στο κλειστό της Ριζούπολης

  Η ομάδα Παμπαίδων του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3/3/2019 με τη συμμετοχή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και των Περιστερίου, Πανερυθραϊκού και του ΑΣΚ «Τριπλή Κορώνα»


Το προσεχές Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου 2019 θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Ριζούπολης το Final Four των Παμπαίδων, το οποίο διοργανώνει η ΕΣΚΑ και μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής στις ηλικίες των παιδιών γεννημένων το 2005.
Τον τίτλο διεκδικούν ο οικοδεσπότης Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης, ο ΓΣ Περιστερίου, ο Πανερυθραϊκός και ο Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Τριπλή Κορώνα». Οι ομάδες, δηλαδή, που μέσω της προκριματικής διαδικασίας που προηγήθηκε κατάφεραν να φτάσουν στο Final Four προσδοκώντας στην τοποθέτησή τους στο… ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Για τα παιδιά του Απόλλωνα και τον προπονητή Διονύση Γκινούτση η πρόκριση στο Final Four αναμφίβολα συνιστά επιτυχία. Φυσικά άπαντες στην «ελαφρά ταξιαρχία» δηλώνουν αποφασισμένοι αφενός να χαρούν τη συμμετοχή και αφετέρου να «παλέψουν» για το καλύτερο.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης μέσω του εφόρου του τμήματος και μέλους του ΔΣ, Μάνου Δημητρίου, απευθύνει κάλεσμα στους γονείς και τους φίλους των νεαρών αθλητών και των τεσσάρων ομάδων, αλλά και στους φιλάθλους γενικότερα να παραστούν το πρωί του Σαββατοκύριακου στο κλειστό της Ριζούπολης για να παρακολουθήσουν (με ελεύθερη είσοδο) αυτήν την ωραία διοργάνωση και την προσπάθεια των διεκδικητών του τίτλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final Four των Παμπαίδων Β΄ (2005) της ΕΣΚΑ, που θα γίνει στο γήπεδο του Απόλλωνα, έχει ως εξής:

Σάββατο 2/3/2019 

10:30 π.μ. ΓΣ Περιστερίου – Πανερυθραϊκός ΑΣ
12:15 μ.μ. ΑΣΚ Τριπλή Κορώνα – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 3/3/2019

10:30 π.μ. Μικρός Τελικός
12:15 μ.μ. Τελικός 

apollongs.gr




Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728