ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 68-62 24η Αγωνιστική, Α' ΕΣΚΑ




ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 68-62

24η Αγωνιστική, Α' ΕΣΚΑ

Στο Χαλάνδρι διακόπηκε το μίνι σερί νικών του Απόλλωνα Σμύρνης, με την ομάδα μας να φτάνει κοντά στο να πετύχει το τρίτο κατά σειρά θετικό της αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον δυνατό ΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 68-62 και έχασε έτσι την ευκαιρία να "κλειδώσει" σε μεγάλο βαθμό από τώρα την παραμονή στην Α' ΕΣΚΑ.

Έτσι, ο Απόλλωνας θα τα δώσει όλα για όλα τις τελευταίες δύο Αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την εντός έδρας "μάχη" της προσεχούς Δευτέρας (15/4, 21:30) απέναντι στο Γαλάτσι, στο κλειστό της Ριζούπολης, στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ και περιμένουμε τους φίλους του Συλλόγου να ανταποκριθούν στη σπουδαιότητα του ματς και να βρεθούν στο πλευρό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ, για να πετύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το στόχο μας!

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες μας για κάτι περισσότερο από 30 λεπτά, δίχως να πιάσουν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης των δύο προηγούμενων Αγωνιστικών, πήγαν το παιχνίδι εκεί που το ήθελαν, ξεφεύγοντας μάλιστα και με 10 πόντους στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά και με 8 στις αρχές του τετάρτου. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο κι έπειτα, έχασαν τη συγκέντρωσή τους, αλλά και πολλά κρίσιμα αμυντικά ριμπάουντ, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και όχι μόνο να επιστρέφουν στο ματς, αλλά να παίρνουν και το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος, αφού η ομάδα μας δεν είχε καθαρό μυαλό στις τελευταίες κρίσιμες φάσεις, παίρνοντας λάθος αποφάσεις, ενώ ήταν και άστοχη τόσο στις βολές, όσο και στα μεγάλα σουτ που επιχείρησε, ώστε να διεκδικήσει εκ νέου το ροζ φύλλο.

Διαιτητές: Μπίκας, Τσαχάκης, Λαζόγκα

Δεκάλεπτα: 16-15, 28-32, 45-50, 68-62

ΑΟΚ Χαλανδρίου (Στεφανάκης, Αναγνώστου): Ανδρουλάκης, Σταθάκης 5, Γράψας, Βαρσάμος 3, Μωραϊτης 10 (1), Δημητριάδης 8, Κονδύλης 16 (2), Μορφονιός 12 (3), Αμπελάς 9, Πουλής, Οκουνγκμπόουα, Αυδής 5.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Ασημακόπουλος, Τάσσιος): Οικονομάκης 4, Κεφαλάς 14 (3), Μακρής 17 (2), Γερονίκος 1, Λαμπράκης, Καλπακής 11 (3), Φράγκος, Υφαντόπουλος 6 (2), Μουρίκης 9.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728