ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-10 - Όλα θα κριθούν τη Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:30 στο Κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή





ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  11-10

Όλα θα κριθούν τη Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:30 στο Κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή
Με γκολ του 0:27 πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Εθνικός Πειραιά έμεινε ζωντανός για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε με 11-10 της ομάδας μας και έκανε το 1-1 στη σειρά των μικρών τελικών.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να μπαίνει πολύ δυνατά καθώς προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Δημοσθένη Δερμιτζάκη και Μοσκόφ αλλά ο Εθνικός αντέδρασε ισοφαρίζοντας σε 2-2  που ήταν το σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Δημοσθένη Δερμιτζάκη, όμως ο Εθνικός με ένα σερί 3-0 προηγήθηκε με 5-3 αλλά ο Ραμίρεζ μείωσε σε 5-4 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού το προβάδισμα εναλλασσόταν συνεχώς  για να φτάσουμε στο τελικό 11-10.
Πρώτοι σκόρερς για τον Απόλλωνα ήταν με τρία γκολ οι Ραμίρεζ και Μοσκόφ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (2:25 πριν τη λήξη της αναμέτρησης) ο προπονητής μας Γιάννης Κατρουζανάκης κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς.
Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, 2:25 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου, ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Γιάννης Κατρουζανάκης για διαμαρτυρία και αφού είχε δεχτεί κίτρινη για τον ίδιο λόγο”, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει από το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς.
Εθνικός Πειραιά – Απόλλων Σμύρνης 11-10 (2-2, 3-2, 4-4, 2-2)
ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 3, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γεωρ. Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος
ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/5 ΣΤΙΣ 21.30 ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ

Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728