ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/5 ΣΤΙΣ 21.30 ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ







 ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/5 ΣΤΙΣ 21:30 ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας την Παρασκευή θα δώσει τον τελευταίο και πιο σημαντικό αγώνα της περιόδου, αντιμετωπίζοντας τον Εθνικό Πειραιά.

Ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός γιατί :


1. Τα παιδιά κατάφεραν την υπέρβαση τερματίζοντας τρίτοι στο πρωτάθλημα με 14 βαθμούς διαφορά από τον τέταρτο Εθνικό, κρατώντας ψηλά το όνομα του ιστορικού Συλλόγου μας ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ .

2. Η ομάδα μας έφτασε μια ανάσα, χάνοντας στις λεπτομέρειες, από την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης με τις εκπληκτικές εμφανίσεις της στους αγώνες των play off με την Βουλιαγμένη.

3. Μετά από πολλά χρόνια, ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και είναι σημαντική η κατάκτηση της τρίτης θέσης, γιατί εξασφαλίζει την συμμετοχή στο EUROPA CHAMPIONS LEAGUE.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, την Παρασκευή πρέπει να είμαστε, για ακόμη μια φορά, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ για να ενισχύσουμε με την παρουσία και την φωνή μας, την προσπάθεια των αθλητών μας για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ - ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728